De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

De populairste babynamen van 2019

Het is weer januari. Dit is altijd een mooi moment om weer terug te blikken op het afgelopen jaar. En omdat we bij De Baby Spa regelmatig versteld staan van de mooie en bijzondere babynamen die we voorbij zien komen, hebben wij de populairste babynamen van 2019 eens op een rijtje gezet.

Lees meer »

De goedkoopste van Nederland

Vanaf het moment dat wij De Baby Spa startte was de insteek om een Baby Spa te worden die toegankelijk was voor alle gezinnen. Vandaar dat wij al direct hadden gekozen voor de scherpe prijs van €40,- voor een arrangement. Hiermee zijn wij nog steeds de goedkoopste van Nederland.

Lees meer »

5 Tips voor oudejaarsavond met een baby

Nu je een kleine hebt, betekent dat natuurlijk niet dat je met oudejaarsavond niet meer de deur uit kunt. Daarentegen heb je wel rekening te houden met je nieuwste gezinslid. Lees hier op welke manieren je samen met je kleine oud en nieuw kunt vieren.

Lees meer »

Met je tweeling naar De Baby Spa

Er wordt ons regelmatig gevraagd welke opties wij aanbieden voor tweelingen. Bij De Baby Spa proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ouders die met hun tweeling komen. Dubbel plezier!

Lees meer »

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor vele mensen een periode met een aantal extra daagjes vrij van werk. Kortom hét ideale moment om heerlijk met je kleine naar De Baby Spa te komen dus. Een heerlijk ontspannen momentje tussen de drukke dagen door, of helemaal zen het nieuwe jaar in gaan.

Lees meer »