De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Bezoek aan De Baby Spa met navelgranuloom

Bijna 1 op de 500 baby’s ontwikkelen een navelgranuloom, ook wel ‘wild vlees’ genoemd. Dit is een rood/roze zwelling die ontstaat op het stompje van de navel dat overblijft als de afgeknipte navelstreng is ingedroogd.

Lees meer »

Tips Buikkrampjes Baby

Dat een bezoek aan onze baby spa lichamelijke voordelen mee brengt voor jouw kleintje is voor vele natuurlijk geen verrassing. Naast ontspanning kan een bezoek ook het slaapritme verbeteren en de spieren, longen en het hart bevorderen. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op de spijsvertering en daardoor een vermindering op krampjes.

Lees meer »

Achter de schermen bij De Baby Spa

Vele van jullie hebben een van onze medewerksters in spa’s vast al wel gezien tijdens een bezoek aan De Baby Spa. Maar naast de medewerksters in De Baby Spa’s zelf, zijn er achter de schermen natuurlijk ook nog een aantal collega’s dagelijks bezig voor De Baby spa.

Lees meer »