De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Black Friday & Cyber Monday

Tijdens Black Friday hadden we een super scherpe deal lopen. Namelijk 2x een float en Shantala Babymassage arrangement voor maar €50,-. Door het grote succes van die actie, hebben wij deze nog een dagje doorgetrokken. Vandaag, op Cyber Monday, kun je deze deal nog steeds kopen! Mis deze deal dus niet.

Lees meer »

Drijfbanden gevaarlijk? Natuurlijk niet!

Helaas zijn er nog steeds onwetende ouders die floaten toch een beetje eng of gevaarlijk vinden. Logisch, want als kersverse ouder wil je het beste voor je kleine. Toch wil ik nogmaals benadrukken dat floaten met onze speciale gecertificeerde banden alles behalve eng of gevaarlijk zijn.

Lees meer »

Kom op tijd naar je afspraak!

Het komt helaas nog regelmatig voor dat bezoekers te laat komen voor hun afspraak bij De Baby Spa. In deze blog willen wij nogmaals benadrukken hoe belangrijk het voor ons is, dat onze bezoekers op tijd komen. En met op tijd bedoelen wij 15 minuten voor aanvang. Hierdoor weten wij zeker dat we op het afgesproken tijdstip kunnen starten.

Lees meer »

Onze tweede vestiging in Tilburg is geopend!

‘Maar dat kan toch helemaal niet.. Een half jaar na jullie eerste al gelijk een tweede?’ Ons eerste kindje is nog maar van 11 mei dit jaar. Maar omdat ze zo erom hard groeide werd eigenlijk al snel duidelijk dat we voor een tweede wilde gaan. Na hard werken is dit ons gelukt!

Lees meer »
Baby massage

Een baby met slaapproblemen?

Wist je dat ons float & massage arrangement het slaapritme van de baby bevorderd? Vooral voor kindjes met slaapproblemen heeft dit een positief effect.
Een floatsessie én de Shantala babymassage hebben beide een positief effect op het slaapritme van je kleine.

Lees meer »

Alles over de Shantala babymassage

De Shantala massage komt oorspronkelijk afkomstig uit India. Hier is de babymassage onderdeel van de dagelijkse verzorging van de baby. Het versterkt de band tussen ouder en kind en helpt je baby heerlijk ontspannen. In deze blog lees je meer over de geschiedenis, techniek en de effecten.

Lees meer »