De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen wie worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Best beoordeelde Baby Spa

Op Google zijn we beoordeeld met een 4,9 op basis van 169 reviews. Maar op Facebook hebben we maar liefst 436 positieve reviews mogen ontvangen! Het aantal sterren is hier zelfs 5 uit 5. Een aantal van de reviews zijn hier terug te lezen.

Lees meer »

Verbouwing privéruimte Rotterdam

De privéruimte in Rotterdam is tijdelijk niet meer beschikbaar voor een vriendjesdate of familiedate. Want wij gaan de privéruimte de komende tijd verbouwen. Wat heeft dit voor invloed op bijvoorbeeld de vriendjesdate? Dit lees je in deze blog.

Lees meer »

Verschil tussen thuis in bad gaan en naar De Baby Spa gaan

‘Mijn kleintje gaat thuis al vaak in bad’ of ‘Wij gaan liever gewoon naar het zwembad’ is iets wat veel onwetende ouders toch denken/zeggen als zij voor het eerst van De Baby Spa horen. Maar thuis in bad gaan is toch echt NIET te vergelijken met een bezoek aan De Baby Spa.

Lees meer »

Hét populairste kraamcadeau: De Baby Spa Cadeaubon

Eigenlijk al sinds de start van De Baby Spa merkten wij dat de cadeaubonnen enorm populair zijn. Of het nou is voor een gender reveal party, babyshower of als kraamcadeau, ze worden massaal besteld en gegeven als cadeau. Hoe en waar je deze cadeaubonnen kunt bestellen, lees je hier.

Lees meer »

De populairste babynamen van 2019

Het is weer januari. Dit is altijd een mooi moment om weer terug te blikken op het afgelopen jaar. En omdat we bij De Baby Spa regelmatig versteld staan van de mooie en bijzondere babynamen die we voorbij zien komen, hebben wij de populairste babynamen van 2019 eens op een rijtje gezet.

Lees meer »

De goedkoopste van Nederland

Vanaf het moment dat wij De Baby Spa startte was de insteek om een Baby Spa te worden die toegankelijk was voor alle gezinnen. Vandaar dat wij al direct hadden gekozen voor de scherpe prijs van €30,- voor een arrangement. Hiermee zijn wij nog steeds de goedkoopste van Nederland.

Lees meer »