De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen wie worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Een drieling bij De Baby Spa

Vorige week hebben wij bijzonder bezoek gehad bij De Baby Spa Rotterdam. We hebben namelijk voor het eerst een drieling mogen verwennen met een fijn arrangement.

Lees meer »

Annuleringsbeleid

We willen je vriendelijk verzoeken om voorafgaand aan het maken van een afspraak even goed ons annuleringsbeleid door te nemen. Hierdoor kom je niet voor

Lees meer »

Gezuiverd water en schone badjes

Al onze badjes worden gevuld met gezuiverd en gereinigd water. Hier voegen wij geen chloor of andere chemische stoffen aan toe, omdat dit natuurlijk niet fijn is voor de babyhuidjes. In onze spa zetten wij hygiëne en comfort boven alles. Daarom gebruiken wij ook een speciaal waterfilter. Hierdoor wordt het (al gezuiverde) water uit de leidingen extra gereinigd en komen er zelfs de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht.

Lees meer »

Privé sessie Tilburg

Sinds kort is het mogelijk om in Tilburg een privé arrangement te boeken in onze fijne privéruimte. Deze ruimte hebben wij in de eerste instantie beschikbaar gemaakt voor de vriendjesdate, maar we merkten dat ook enkele bezoekers behoefte hadden aan meer privacy tijdens hun bezoek.

Lees meer »