Reviews

Op 11 mei 2019 hebben wij onze eerste vestiging in Rotterdam geopend. Dit was zo’n groot succes dat we vrij snel hebben besloten om nog een Spa te openen. Zo gezegd, zo gedaan. Een korte tijd daarna hebben wij onze tweede Baby Spa geopend in Tilburg. Nu we een aantal jaar verder zijn, hebben al heel wat gezinnen met baby’s kunnen genieten van onze arrangementen. Met meer dan 1000 reviews op Google en Facebook zijn wij de best beoordeelde Baby Spa van Nederland!


Best beoordeelde Baby Spa van Nederland!

Met meer dan 450 reviews op Google en meer dan 600 reviews op Facebook zijn wij de best beoordeelde Baby Spa van Nederland. En uiteraard is dat iets waar wij trots op zijn en onze klanten dankbaar voor zijn. Na alle goede reviews van onze bezoekers hebben wij een score van 5 sterren weten te behalen! 

De liefde, het plezier, de tijd en energie die wij steken in onze bezoekers zie je ook zeker terug in alle positieve reviews die online te vinden zijn. Wij doen altijd ons uiterste best om al onze bezoekers een unieke en fijne ervaring te laten beleven. Een ervaring waar ze zich op hun gemak voelen, waar ze met elkaar kunnen genieten en ultiem kunnen ontspannen. Naast dat we de best beoordeelde Baby Spa zijn, zijn we ook nog eens de goedkoopste. Hiermee zijn we toegankelijk voor ieder gezin en is iedereen ook van harte welkom bij ons!

De Baby Spa Rotterdam
Float banden bij De Baby SpaExtra service tijdens jouw bezoek

Tijdens het floaten krijgen de kleintjes uiteraard een nekband om of ze gaan lekker floaten in de zitband, afhankelijk van de leeftijd. Deze banden hebben wij allemaal zelf ontworpen en zijn ook gecertificeerd, dus 100% veilig voor jouw baby! Tijdens jouw bezoek kan je je eigen band kiezen met een leuke tekst erop, zodat jij jouw kleintje nog leuker op de foto kan zetten! Als extra service hebben wij de mogelijkheid om je eigen gemaakte foto direct uit te laten printen, zo heb je voor altijd een leuk aandenken aan jullie Spa momentje. Post jouw foto op je Instgagram en tag ons @debabyspanederland. Tijdens jouw bezoek krijg je van ons de uitleg hoe deze foto geprint kan worden!  

Win een GRATIS arrangement!

Wist je dat je een GRATIS arrangement kunt winnen op het moment dat jij een review geplaatst hebt? Iedere maand is er een winnaar van de reviews die op Google of Facebook geplaatst zijn. Wij maken de winnaar bekend via ons Facebook account en benaderen hem/haar ook nog persoonlijk om het gratis arrangement in te plannen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf die review en wie weet mag jij binnenkort heerlijk komen genieten van een gratis arrangement in onze Baby Spa!

WIN een gratis arrangement De Baby Spa