Baby Floaten met De Sleutel Rotterdam!

Vanaf 1 januari 2022 kunnen de kleintjes, tot 8 maanden oud, profiteren van 50% korting op het Float Only arrangement via De Sleutel van Rotterdam
Sommige van jullie zullen De Sleutel misschien al kennen, maar voor degene die hier nog niet bekend mee zijn, leggen wij het even kort uit.
Dus worden jullie binnenkort trotse ouders van een nieuwe kleine inwoner van Rotterdam? Lees dan vooral verder! 

De Sleutel Rotterdam

De Sleutel van Rotterdam is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Misschien ben je al bekend met de Rotterdampas? Zij zorgen voor de leukste uitjes in Rotterdam. De Sleutel en de Rotterdampas hebben een samenwerking, waarbij je leuke kortingen kunt ontvangen op al deze leuke uitjes! Met De Sleutel kunnen ouders samen met hun kleintje leuke activiteiten doen in Rotterdam en kunnen zij samen de stad ontdekken. Elke nieuwe bewoner (baby) in de stad krijgt De Sleutel toegestuurd.

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij dus ook onderdeel hiervan en kan je komen genieten van een heerlijk Float Only arrangement
voor maar €20,- in plaats van €40,-

50% korting dus!

De Sleutel van Rotterdam logo
Floaten bij De Baby Spa

Afspraak maken met De Sleutel

Super leuk als jij De Sleutel hebt mogen ontvangen! Nu wil je natuurlijk direct jullie Float only arrangement inplannen bij ons. Hieronder leggen we uit hoe je dat moet doen. 

  • Klik op onderstaande button ‘Direct een afspraak maken’
  • Kies de datum en tijd die voor jullie het beste uitkomt
  • Betaal het bedrag van €20,-
  • Kom heerlijk genieten van jullie arrangement!

Let op: neem De Sleutel mee naar je bezoek in De Baby Spa! Je moet hem aan ons kunnen laten zien, zodat wij je afspraak correct kunnen registreren.

Heb je De Sleutel niet bij je? Dan brengen wij alsnog het reguliere bedrag van €40,- in rekening. Wij maken hier geen uitzonderingen voor!

Voorwaarden

Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen, voordat je heerlijk kan komen genieten van dit heerlijke arrangement. Zie hieronder welke voorwaarden dat zijn.

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of cadeau-/tegoedbonnen. Dus je kan alleen deze afspraak inplannen met de actie vanuit De Sleutel, waardoor je 50% korting krijgt op het Float Only arrangement.
  • Nogmaals; vergeet De Sleutel zelf niet mee te nemen naar De Spa! Deze moet je aan ons kunnen laten zien. Dit zodat wij de afspraak goed kunnen registreren. Als je hem niet kunt laten zien, zijn wij genoodzaakt alsnog de volledige €40,- in rekening te brengen.  Wij maken hier GEEN uitzonderingen voor.
  • Het Float Only arrangement is geschikt voor baby’s tot 8 maanden oud.
  • Het volledige bedrag van €20,- dient vooraf aanbetaald te worden.
  • Als je al een afspraak gepland had staan, is het niet mogelijk deze te annuleren en opnieuw in te plannen zodat je De Sleutel actie kunt verzilveren. Je zal dan een nieuwe afspraak in moeten plannen (dubbel genieten!). 

Verdere voorwaarden over deze actie en wat De Sleutel precies inhoud, kan je terugvinden op hun site!

baby float de baby spa
DSC00412

Komen jullie baby floaten?

Dus wonen jullie in de gemeente Rotterdam en verwachten jullie binnenkort een kleintje of zijn jullie net trotse ouders geworden van een kleine?

Dan ligt De Sleutel binnenkort bij jullie op de mat en hopen wij jullie binnenkort te mogen ontvangen in onze Baby Spa voor een heerlijk ontspannen Float sessie!