Slaapzacht Avondsessie

Verbeter het slaapritme van jouw kleine met een Avondsessie bij De Baby Spa. Vaak vallen baby’s al in de maxicosi of kinderwagen onderweg naar huis al in slaap!

Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Wil jij met een baby van 8-12 maanden komen Fun Floaten in de avond? Neem dan even contact met ons op.

Avondsessie Rotterdam

Tijdens een avondsessie gaat jouw kleine eerst heerlijk floaten in een privé
jacuzzi. Daarna volgt een Shantala babymassage. Deze mag jij als ouders zelf
geven, onder begeleiding van een professionele babymasseur. Tijdens de massage wordt er gebruikt gemaakt van speciale plantenoliën die een rustgevende werking hebben. 

Een Avondsessie komt veel overeen met een Float & Shantala arrangement, maar dan in de avond. Het grote voordeel van een avondsessie is dat jouw kleine direct na de sessie zijn/haar nachtrust tegemoet gaat. Na een avondsessie vallen de baby’s vaak in de maxicosi of kinderwagen al in slaap.

Let op: een Avondsessie is enkel beschikbaar op dinsdag & donderdag avond bij De Baby Spa Rotterdam. Het is niet mogelijk om de avondsessie privé te boeken. 

* I.v.m. de aangescherpte maatregelen is de avondsessie tijdelijk niet beschikbaar.


Direct reserveren

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

 • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan. (Let op: i.v.m. onze maatregelen voor Covid-19, vragen we je om thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak)
  Zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden. 
 • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
 • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
 • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! 
 • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
 • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
 • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.


Bekijk veel gestelde vragen

Heeft jouw kleine last van slaapproblemen? Of komt een avondsessie simpel weg  beter uit in jullie agenda’s? Kies dan voor een fijne avondsessie en verbeter hiermee het slaapritme van jouw kleine.

Tijdens een avondsessie gaat jouw kleine eerst heerlijk floaten in een privé jacuzzi, gevolgd door een ontspannen babymassage waarbij er gebruikt wordt gemaakt van speciale plantenoliën die een rustgevende werking hebben.

Het grote voordeel van een avondsessie is dat jouw kleine direct na de sessie zijn/haar nachtrust tegemoet gaat. Na een avondsessie vallen de baby’s vaak al in de maxicosi al in slaap. 

De Slaapzacht Avondsessie is enkel beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag avond bij De Baby Spa Rotterdam.

Boek hier jouw avondsessie voor €50,- 

Tip: Neem een pyjama mee! Zo kun je jouw kleine na de sessie al lekker in zijn/haar pyjama hijsen zodat je hem/haar thuis niet meer hoeft om te kleden voor bed.

  Cart