Samenwerken met De Baby Spa!

De Baby Spa staat open voor leuke samenwerkingen!

Wij werken graag samen met verloskundige praktijken, kraambureaus, yogascholen, babywinkels, bedrijven die 3D zwangerschap beelden maken en andere baby gerelateerde bedrijven. Een samenwerking met De Baby Spa is geheel kosteloos en brengt veel voordelen met zich mee. Bij de samenwerking krijg je gratis kortingskaarten met een unieke code die je als bedrijf kan weggeven aan je eigen klanten! Met deze kortingskaarten geef je eenmalig €10,- korting op een eerste arrangement naar keuze bij de Baby Spa in Rotterdam of Tilburg.

Stappenplan samenwerking

Volg de onderstaande stappen om tot een samenwerking te komen:

1. Vraag je samenwerking aan

Ben je na het lezen van de pagina enthousiast geworden en wil je graag een samenwerking met ons aangaan? Vraag dan je samenwerking aan via het aanvraag formulier onder aan de pagina. Hier kan je zelf aangeven wat je wensen zijn! Wij zullen de aanvraag in behandeling nemen.

2. Plaats de link van De Baby Spa op je website

Nadat wij de aanvraag in behandeling hebben genomen en akkoord zijn gegaan vragen wij je om de websitelink van De Baby Spa op je eigen website te plaatsen. Als je de website zelf onderhoudt kan je dit zelf op je website plaatsen. Indien je samenwerkt met een bedrijf dat je website onderhoudt kan je de link doorsturen naar het desbetreffende bedrijf. Het gaat om de link www.debabyspa.nl. Wij plaatsen uiteraard ook de website van jouw bedrijf op onze website met een link naar jouw website!

3. Ontvang de kortingskaarten

Als de bovenstaande stappen zijn volbracht sturen wij de kortingskaarten naar je op. De kaarten geven maar liefst €10,- korting op een eerste arrangement naar keuze. Jij mag zelf bepalen wanneer je deze kortingskaarten overhandigt aan je eigen klanten!

Zo gaan we gezamenlijk een leuke samenwerking tegemoet!

PNG
ade2e34fd5597b8e9c91a7719a340d471cc02fd97d69b233f3b4f2110d84afc8

Voordelen van de samenwerking

Een samenwerking brengt heel veel voordelen met zich mee!

De kortingskaarten van €10,- op een eerste arrangement naar keuze zijn geheel gratis. Deze kortingskaarten zijn erg leuk om te geven aan een nieuwe klant of bij een geboorte van een baby. Zo kan je kosteloos nieuwe klanten aantrekken met deze leuke kortingskaarten of je hebt een leuk cadeau voor een geboorte. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je de kortingskaarten geeft.

Het logo van jouw bedrijf komt op onze website te staan en onze klanten kunnen in één klik doorlinken naar jouw eigen website. Wij hebben een drukbezochte website met gemiddeld 30.000 paginaweergaven per maand. Een vermelding op onze website kan een positieve werking hebben voor jouw eigen website m.b.t. SEO, betrouwbaarheid en vindbaarheid.

Met de kortingskaarten geef je €10,- korting op een eerste arrangement naar keuze, maar wist je dat deze arrangementen ook heel veel voordelen hebben? Een floatsessie helpt bijvoorbeeld tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. Daarnaast bevordert het floaten de balans en coördinatie, wat op de langer termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen. De Shantala Babymassage stimuleert de doorbloeding, spijsvertering en spierontwikkeling. Ook vermindert het krampjes, reflux en constipatie bij de baby.

Leuke kraamcadeaus!

Naast de kortingskaarten kunnen wij je ook voorzien van andere leuke gifts. Zo vinden veel kraambureaus het bijvoorbeeld leuk om na de geboorte een leuk kraam cadeau te geven als bedankje voor het vertrouwen in hun bureau.

Een cadeaubon van De Baby Spa is daar uitermate geschikt voor. Je kan zelf het bedrag van de cadeaubonnen kiezen. Speciaal voor onze samenwerkingspartners werken wij ook met staffelkorting op aanvraag. De korting is afhankelijk van de hoeveelheid en het bedrag van de cadeaubonnen. Wil je graag cadeaubonnen? Geef dan de hoeveelheid en het gewenste bedrag aan in het aanvraag formulier onder aan de pagina. Op basis daarvan sturen wij je de prijs per cadeaubon. 

Naast cadeaubonnen kunnen wij je ook voorzien van de volgende gifts:
baby mutsje, rompertje, badcape of T-shirtje met jouw bedrijfslogo bedrukt of de naam van de baby. Daarnaast borduren wij ook Happy Horse knuffels en tuttles met naam of geboortedatum.
Meer info? Neem contact met ons op via onderstaand formulier

IMG_0266

Benieuwd met wie wij al een succesvolle samenwerking hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Wil jij een samenwerking met ons aangaan of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!