Baby Spa Barendrecht

Op zoek naar een baby spa in de omgeving van Barendrecht? Kom dan naar De Baby Spa in Rotterdam!
Onze baby spa is gemakkelijk te bereiken vanuit Barendrecht met 15 minuten rijden!

Je boekt bij ons al een Float & Shantala babymassage voor maar €40,-! 

Wij zijn al sinds de start van De Baby Spa in mei 2019 één van de goedkoopste van Nederland.
Kom langs bij ons in De Baby Spa in de buurt van Barendrecht en geniet van een heerlijk arrangement!

Route vanuit Barendrecht naar De Baby Spa Rotterdam

Via verschillende routes ben je in 15 minuten vanuit Barendrecht bij De Baby Spa! 

Voor de snelste route ga je eerst richting de A29. Neem de afslag richting Rotterdam- Kralingen/Nijmegen/Utrecht en boeg in op de A15. Neem vervolgens de afslag richting Capelle a/d IJssel/Ridderkerk. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor Ridderkerk. Bij de stoplichten sla je linksaf de Rotterdamseweg/de S205 op. Sla als laatst rechtsaf naar de Notenhagen en zo rijdt je De Baby Spa tegemoet!

Daarnaast kan je ook via de IJsselmondse Randweg/ de S104 richting het Maasstad Ziekenhuis. Sla bij de stoplichten rechtsaf de Kreekhuizenlaan op. Vervolgens ga je bij de rotonde rechtsaf de Groenix van Zoelenlaan op. Ga linksaf naar de Notenhagen en je komt uit op de Spitsenhagen waar De Baby Spa zich bevindt.

Met het OV ben je vanuit Barendrecht met ongeveer 30 minuten bij De Baby Spa. Je kan via de trein bij Barendrecht opstappen richting Rotterdam Lombardijen om hier vervolgens bus 144 te pakken. Of je gaat direct met de bus vanaf Barendrecht. Plan je route in naar bushalte Akkeroord. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar De Baby Spa.

Boek je hier direct je afspraak

Ben jij woonachtig in de omgeving van Barendrecht en op zoek naar een Baby Spa? Dan is De Baby Spa in Rotterdam dus ideaal gelegen. Met de auto of het openbaar vervoer ben je er gemakkelijk en je kan bij ons ook nog eens makkelijk parkeren. 

Tot snel!