Privésessie

Een privésessie komt veel overeen met een Float & Shantala arrangement. Maar dan ben je in een fijne intieme privéruimte zonder andere bezoekers. Hierdoor zijn en minimale prikkels van andere gasten en kun je echt het optimale uit de sessie halen. Een fijn momentje voor het hele gezin!
Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud.

Zo ziet een Privésessie eruit

1. Aanvang

Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Een van onze collega’s begeleidt jullie naar de privéruimte. Er zullen verder geen andere mensen in de privéruimte zijn. 

2. Floatsessie

Je kleine gaat lekker dobberen en floaten in het warme water van de baby jacuzzi. Heerlijk ontspannend. Maar daarnaast zijn er ook lichamelijke voordelen aan een floatsessie verbonden.

3. Shantala Babymassage

Gedurende de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale plantenoliën die een rustgevende werking hebben. Alle voordelen van de Shantala babymassage lees je hier.

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

 • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan. (Let op: i.v.m. onze maatregelen voor Covid-19, vragen we je om thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak)
  Zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden. 
 • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
 • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
 • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie!
 • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
 • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
 • Let op: normaal gesproken mag er tijdens de privésessie een extra persoon meekomen naar het bezoek. Omdat hier de mogelijkheid voor is in de privéruimte. Maar i.v.m. de coronaregels is hier echter niet genoeg ruimte voor om de 1,5 meter afstand te kunnen hanteren. Daarom mogen er nu tijdelijk ook gewoon 2 volwassenen meekomen naar een privésessie. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.
  Cart