Float & Shantala babymassage

Hét ultieme baby wellness arrangement is en blijft toch wel een Float & Shantala arrangement. 

Eerst ontspannen floaten in een fijn bubbelbad, gevolgd door een Shantala babymassage gegeven door jou zelf, onder begeleiding van een professionele babymasseuse. Ondertussen krijg je allerlei tips die je ook thuis kunt gebruiken.
Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. 

Zo ziet een Float & Shantala sessie eruit

1. Aanvang

Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan.

Vervolgens mag je de baby uitkleden op de speciaal ontworpen commode. We doen dan samen de floatband om, zodat we kunnen starten met de sessie.

Heel de sessie vindt plaats onder begeleiding van een van onze professionals. 

2. Float sessie

Je kleine gaat lekker dobberen en floaten in het warme water van het bubbelbad. Heerlijk ontspannend. Na een tijdje gaan de bubbels en gekleurde lampen aan en wordt het nog leuker!

Een floatsessie duurt ongeveer 10-20 minuten. Afhankelijk van hoe de baby reageert. 

Naast dat het heerlijk ontspannen is, zijn er ook lichamelijke voordelen aan een floatsessie verbonden.

3. Shantala babymassage

Na het floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. Gedurende de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale plantenolien die een rustgevende werking hebben.

Een babymassage kent veel voordelen. Een daarvan is dat het een fijne manier is om tijd met je kind door te brengen en jullie band te versterken. 

Je zult al snel merken dat jouw kleintje tot rust komt en intens geniet van deze behandeling, vooral na een floatsessie.

Sfeerimpressie van een Float & Shantala arrangement bij De Baby Spa

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak, zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden.
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! 
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.