Genieten tijdens de Fun Float met jouw kleintje!

by in Algemeen 9 augustus 2021

Zoals jullie inmiddels al wel zullen weten hebben wij ook een arrangement voor de iets oudere baby’s onder ons! Voor de baby’s van 8-12 maanden oud hebben wij de Fun Float ????. Ook zij mogen natuurlijk nog genieten bij een floatsessie in De Baby Spa. Zoals de naam het al zegt zal je kleine er veel plezier aan beleven en hierdoor zullen ook jullie er zeker van genieten!

Onze andere arrangementen zijn geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Dit omdat baby’s die ouder zijn dan 8 maanden vaak te groot zijn voor de badjes, waardoor het gevaarlijk kan worden. De nekband zit dan ook vaak niet meer zo fijn om hun nekjes.

In deze blog ga ik iets meer vertellen over de Fun Float. Zodat jullie een iets beter beeld hebben van hoe zo’n sessie eruit ziet en wat het precies inhoud. Dus lees vooral verder!

Bij ons staat de veiligheid van de baby’s natuurlijk op nummer 1, dus vandaar dat wij hebben besloten zelf een speciale floatband te ontwikkelen die helemaal veilig is voor jouw baby. Ze hebben een rugleuninkje en zitten lekker met hun armpjes vrij, zodat ze alle ruimte hebben om lekker te bewegen, te spelen met het water en natuurlijk te spelen met de speeltjes die om hun heen drijven!

Hoe ziet een sessie er stap voor stap uit:

  1. Allereerst uiteraard de aanvang. We vragen jullie 5 minuutjes van te voren aanwezig te zijn, zodat we rustig kunnen starten. Je mag zelf je baby uitkleden op de commode, een zwemluiertje omdoen (deze hebben wij voor je) en daarna is je baby klaar voor zijn floating experience ???? Tijdens jouw sessie is er altijd begeleiding van één van onze professionals!
  2. Dan het Fun Floaten. Je baby kan lekker genieten van het warme water in onze babybadjes. Hij kan lekker spelen en dobberen en als kers op de taart kunnen we ook nog de bubbels en gekleurde lampen aan zetten! Het fun floaten duurt maximaal 20 minuten, het hangt af van hoe je baby op alles reageert.
  3. De Shantala massage doen we alleen in overleg, omdat we gemerkt hebben dat kindjes van 8-12 maanden oud vaak tijdens de massage worden afgeleid door hun omgeving en hierdoor niet meer stil kunnen liggen en te bewegelijk worden. Dit verschilt uiteraard per baby, voor sommige baby’s kan het allemaal niet lang genoeg duren, dus die genieten nog met alle liefde van de door jou gegeven massage!

Ben jij na deze blog zo enthousiast geworden dat je direct een afspraak in wilt plannen? Hartstikke leuk! Plan jouw afspraak voor de Fun Float dan direct in en dan zien wij jou snel bij ons in De Spa ????