Onze partners

Wij werken samen met verloskundige praktijken, kraambureaus, yogascholen, babywinkels, fotostudio’s en grafisch ontwerpers die 3d zwangerschap beelden maken en nog veel meer andere baby gerelateerde bedrijven. Neem gerust een kijkje op hun website! 

Wil jij hier ook tussen staan? Dan komen wij graag in contact! Vraag via het formulier onderaan deze pagina de samenwerking aan en misschien sta jij binnenkort ook wel met jouw eigen logo op onze website! 

De volgende bedrijven zijn onze partners:

Kraamzorg Sara is een kleinschalige kraamzorgorganisatie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg aan moeders en pasgeboren baby’s. Wij zorgen voor een goede start. 

Kraamzorg de Bakermand staat voor professionele zorg die bij u en uw gezin past en zij zorgen ervoor dat u een onbezorgde, leerzame en gezellige kraamweek heeft samen met onze passievolle kraamverzorgende waarin de zorg voor u en de baby(s) centraal staan. 

A Beautiful Balance. ‘Mama & baby yoga’ helpt je de balans te (her)ontdekken in je veranderde leven. En tegelijkertijd op een leuke manier het contact met je kindje te versterken. In Barendrecht en online! 

Lieve Kraamzorg zorgt ervoor dat een gezin optimaal kan genieten.Wij stemmen onze kraamzorg af op persoonlijke wensen en die van het gezin. Met een lieve benadering, persoonlijke aandacht en deskundig advies zorgen wij voor een ontspannen en zorgeloze kraamtijd waar met veel plezier aan terug gedacht kan worden. 

Vief Zwanger verzorgt zwangerschapscursussen in de regio Drechtsteden. We combineren de kennis van HypnoBirthing met yoga en ZwangerFit. Waarom? Omdat het belangrijk is dat je lichamelijk en mentaal goed in je vel zit. Zo krijg je meer vertrouwen in je lichaam en kun je beter ontspannen tijdens de bevalling. 

Kraamzorg Siri is een professionele, persoonlijke kraamverzorgende voor een leuke, ontspannen en leerzame kraamtijd. “Voor een ongeëvenaarde ervaring voor moeder en kind.” 

Het berenparadijs is een kleinschalig, huishoudelijke gastouderopvang aan huis. Hier krijgt elk kind de aandacht en behoeften die hij/zij nodig heeft.

Verloskundigenpraktijk Lucina staat voor persoonlijke zorg op maat. Van kinderwens tot kraambed staan wij voor jullie klaar. Ook voor anticonceptie kan
je terecht bij ons in de praktijk. 

Kinder- en gezinsfotograaf Clicks by Su. Omdat niks waardevoller is dan speciale herinneringen vast te leggen. Gevestigd in Rotterdam. Gespecialiseerd in kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornsfotografie en gezinsfotografie. 

Little Guru Yoga versterkt het vertrouwen in jouw eigen lichaam en draagt bij aan het welbevinden van jou en jouw kindje. De lessen bestaan uit krachtige versterkende houdingen, maar ook zachte ontspannende yogahoudingen. Daarnaast besteden we aandacht aan ontspannings- en ademtechnieken, die je kunt toepassen tijdens de zwangerschap en bevalling en kraamtijd.

Verloskundige Praktijk Een Goed Begin is  hoogwaardige en veilige zorg in Zuidplas en omstreken.

Samenwerking aanvragen

Wil jij een samenwerking met ons aangaan of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

    Cart