De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Verschil tussen thuis in bad gaan en naar De Baby Spa gaan

‘Mijn kleintje gaat thuis al vaak in bad’ of ‘Wij gaan liever gewoon naar het zwembad’ is iets wat veel onwetende ouders toch denken/zeggen als zij voor het eerst van De Baby Spa horen. Maar thuis in bad gaan is toch echt NIET te vergelijken met een bezoek aan De Baby Spa.

Lees meer »

Hét populairste kraamcadeau: De Baby Spa Cadeaubon

Eigenlijk al sinds de start van De Baby Spa merkten wij dat de cadeaubonnen enorm populair zijn. Of het nou is voor een gender reveal party, babyshower of als kraamcadeau, ze worden massaal besteld en gegeven als cadeau. Hoe en waar je deze cadeaubonnen kunt bestellen, lees je hier.

Lees meer »

De populairste babynamen van 2019

Het is weer januari. Dit is altijd een mooi moment om weer terug te blikken op het afgelopen jaar. En omdat we bij De Baby Spa regelmatig versteld staan van de mooie en bijzondere babynamen die we voorbij zien komen, hebben wij de populairste babynamen van 2019 eens op een rijtje gezet.

Lees meer »

De goedkoopste van Nederland

Vanaf het moment dat wij De Baby Spa startte was de insteek om een Baby Spa te worden die toegankelijk was voor alle gezinnen. Vandaar dat wij al direct hadden gekozen voor de scherpe prijs van €40,- voor een arrangement. Hiermee zijn wij nog steeds de goedkoopste van Nederland.

Lees meer »

5 Tips voor oudejaarsavond met een baby

Nu je een kleine hebt, betekent dat natuurlijk niet dat je met oudejaarsavond niet meer de deur uit kunt. Daarentegen heb je wel rekening te houden met je nieuwste gezinslid. Lees hier op welke manieren je samen met je kleine oud en nieuw kunt vieren.

Lees meer »

Met je tweeling naar De Baby Spa

Er wordt ons regelmatig gevraagd welke opties wij aanbieden voor tweelingen. Bij De Baby Spa proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ouders die met hun tweeling komen. Dubbel plezier!

Lees meer »