De leukste uitstapjes met je baby voor deze zomer

by in Algemeen, Rotterdam 2 augustus 2021

Het is weer zover. De lekkerste tijd van het jaar staat weer voor de deur, DE ZOMER! Hoewel het de afgelopen weken toch eerder op herfst leek (zucht), blijven we hoop houden dat de echte zomerdagen er zeker nog aan zullen komen!
Want dit is heerlijke tijd dat je er met je kleine lekker op uit kan gaan, maar wat ga je dan doen? In deze blog vertel ik je de leukste uitstapjes die jullie samen of als gezinnetje kunnen doen!

  1. De Baby Spa

Naar onze mening is nummer 1 uiteraard De Baby Spa. Naast het feit dat jij het leuk vind om te doen, geef je je kleine ook een heerlijk momentje van rust en ontspanning! Dubbel genot dus ????

De Baby Spa staat bekend om de ontspanning die het met zich mee brengt voor je baby. Wij hebben verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Ze kunnen met een speciale drijfband om lekkere dobberen in het verwarmde water in onze babybadjes en/of een heerlijke massage gegeven door jou zelf onder begeleiding van onze ervaren collega’s. Hierbij versterk je de band tussen jou en de kleine. Voor de oudere baby’s onder ons, tussen de 8 maanden en 12 maanden, hebben we de fun float ???? of kom gezellig samen met je vriendin en haar kleine voor de vriendjesdate. Voor ieder wat wils!

Bij ons komen de baby’s om verschillende redenen. Uiteraard voor de ontspanning, maar het kan ook voorkomen dat je baby last heeft van buikkrampjes, slecht slapen, reflux of andere fysieke ongemakken. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres; onze sessies zijn zo ingesteld dat deze problemen verminderd kunnen worden. Dus naast het plezier en genot, heeft het ook nog een positieve werking voor het welzijn van je baby.

Uiteraard ben je bij De Baby Spa het hele jaar door van harte welkom! Want niet alleen in de zomer, maar ook in de lente, de herfst en de winter zal je baby er intens van genieten ????

Boek hier gemakkelijk je afspraak voor een heerlijke ontspansessie bij De Baby Spa. Al vanaf €30!

  • De kinderboerderij

De kinderboerderij, wie kent hem niet? ???? Heerlijk een wandelingetje maken langs alle dieren. Neem het hele gezin mee en geniet van alle mooie dieren die je ziet. De meeste kinderen zijn er gek op, een goed moment om jouw kleine kennis te laten maken met de dieren. En we blijven natuurlijk Nederlanders; een gratis uitje is nooit erg! ????

  • Fietsen

Pak lekker de fiets en ga erop uit. Plan een route in of rij op je gevoel lekker een eindje weg. Frisse lucht is voor ieder mens goed, je hebt je dagelijkse beweging weer binnen en je kleine kan lekker om zich heen kijken naar alle dingen wat hij voorbij ziet komen.

  • Wandeling

Rij lekker naar het bos of het strand en maak een heerlijke wandeling. De kids kunnen lekker uitrazen en rondjes rennen en jij kan genieten met je kleine van de rust om je heen. Neem eventueel je vriendin(nen) mee en klets gezellig bij!

Kort om: genoeg te doen met jouw kleine deze zomer! Geniet ervan zou ik zeggen.

En hopelijk tot snel weer bij De Baby Spa 🙂