De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen wie worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

5 Tips voor oudejaarsavond met een baby

Nu je een kleine hebt, betekent dat natuurlijk niet dat je met oudejaarsavond niet meer de deur uit kunt. Daarentegen heb je wel rekening te houden met je nieuwste gezinslid. Lees hier op welke manieren je samen met je kleine oud en nieuw kunt vieren.

Lees meer »

Met je tweeling naar De Baby Spa

Er wordt ons regelmatig gevraagd welke opties wij aanbieden voor tweelingen. Bij De Baby Spa proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ouders die met hun tweeling komen. Dubbel plezier!

Lees meer »

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor vele mensen een periode met een aantal extra daagjes vrij van werk. Kortom hét ideale moment om heerlijk met je kleine naar De Baby Spa te komen dus. Een heerlijk ontspannen momentje tussen de drukke dagen door, of helemaal zen het nieuwe jaar in gaan.

Lees meer »

Hoe een babymassage verkoudheidsklachten kan verminderen

Nu is een verkoudheid natuurlijk niet zo erg, het helpt juist het immuunsysteem van je baby te ontwikkelen. Maar het kan voor jou en je baby ook een ellendige tijd veroorzaken. Vooral als ze een verstopte neus hebben en het moeilijk vinden om te eten en/of slapen.

Lees meer »

Black Friday & Cyber Monday

Tijdens Black Friday hadden we een super scherpe deal lopen. Namelijk 2x een float en Shantala Babymassage arrangement voor maar €50,-. Door het grote succes van die actie, hebben wij deze nog een dagje doorgetrokken. Vandaag, op Cyber Monday, kun je deze deal nog steeds kopen! Mis deze deal dus niet.

Lees meer »

Drijfbanden gevaarlijk? Natuurlijk niet!

Helaas zijn er nog steeds onwetende ouders die floaten toch een beetje eng of gevaarlijk vinden. Logisch, want als kersverse ouder wil je het beste voor je kleine. Toch wil ik nogmaals benadrukken dat floaten met onze speciale gecertificeerde banden alles behalve eng of gevaarlijk zijn.

Lees meer »