Fun Float

Wellness arrangement voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud!
Heerlijk spelen en ontspannen in het water van de jacuzzi terwijl je baby in een speciale drijfband zit.

Zo ziet een Fun Float arrangement eruit!

1. Aanvang

5 minuten voor aanvang worden jullie verwacht, zodat we rustig kunnen starten. 

Je mag vervolgens zelf je baby uitkleden op de commode. Daarna kan je baby in de speciale drijfband gaan zitten. Nu is hij/zij klaar om te Fun Floaten!

Tijdens je sessie is er begeleiding van één van onze professionals.

2. Fun floaten

Je baby zal heerlijk spelen in het warme water van de jacuzzi! Door de speciale drijfband is je baby veilig en kan hij of zij genieten van het moment.

Om het nog leuker te maken kunnen de bubbels en gekleurde lampen aan. Het fun floaten duurt ongeveer 20 minuten. Dit is afhankelijk van hoe je baby zal reageren. 

3. Shantala babymassage

Let op: de Shantala babymassage is enkel in overleg!

Want wij hebben gemerkt dat kindjes van 8-12 maanden oud vaak tijdens de massage worden afgeleid door hun omgeving en hierdoor niet meer stil kunnen liggen te bewegelijk worden.

Let op:
De Fun Float vind plaats in onze reguliere ruimte. Deze ruimte deel je hoogstens met één ander gezin, waarbij er twee badjes tussen jullie leeg wordt gelaten. Er kan dus te allen tijde voldoende afstand gehouden worden naar andere gasten en onze collega’s.

Helaas is het niet mogelijk om met de grotere band een Vriendjesdate te boeken samen met een andere baby. Dit zal simpelweg niet passen in de jacuzzi
                                                Kindjes van 8-12 maanden hebben soms al echt een eigen wil en karakter en zijn vaak al lekker bewegelijk.

Dit betekent dat baby’s van deze leeftijd het floaten en/of de massage niet altijd toe zal laten of fijn zullen vinden. Dit verschilt natuurlijk per baby. Afhankelijk van of de massage wel of niet gegeven wordt, duurt deze sessie 30 – 45 min.
Wanneer de floatsessie of babymassage niet (volledig) uitgevoerd kan worden, zullen wij hier geen retour of tegoed voor geven. Bedenk daarom goed van te voren of floaten in een zitband en de massage iets voor jou kleine kan zijn. 

 

Video Fun Float

Wil je een beter beeld krijgen van dit leuke arrangement voor jouw baby? Bekijk dan de video hieronder! 

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan. 
  • Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak, zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden.
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het fun floaten het langst volhouden.
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een speciale drijfband waarin je baby zal zitten.