Fun Float

Nieuw wellness arrangement voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud!

Eerst heerlijk spelen in het water van de jacuzzi terwijl je baby in een speciale drijfband zit en vervolgens helemaal tot rust komen tijdens een Shantala babymassage. De massage kan je als ouder zelf geven onder begeleiding van een babymasseuse!

Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Zo ziet een Fun Float arrangement eruit!

1. Aanvang

15 minuten voor aanvang worden jullie verwacht, zodat we rustig kunnen starten. 

Je mag vervolgens zelf je baby uitkleden op de commode. Daarna kan je baby in de speciale drijfband gaan zitten. Nu is hij of zij klaar om te fun floaten!

Tijdens je sessie is er begeleiding van één van onze professionals!

2. Fun floaten

Je baby zal heerlijk spelen in het warme water van de jacuzzi! Door de speciale drijfband is je baby veilig en kan hij of zij genieten van het moment.

Om het nog leuker te maken kunnen de bubbels en gekleurde lampen aan. Het fun floaten duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. Dit is afhankelijk van hoe je baby zal reageren. 

Naast dat het ontspannend is zijn er ook lichamelijke voordelen aan een floatsessie verbonden.

3. Shantala babymassage

Nadat je baby heerlijk heeft gespeeld tijdens het fun floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. Door gebruik te maken van een speciale plantenolie zal je baby helemaal tot rust komen!

Een babymassage kent veel voordelen. Zo zorgt het voor een betere band tussen ouder en kind, omdat je deze massage zelf mag uitvoeren onder begeleiding van een professionele babymasseuse. 

Je baby komt helemaal tot rust tijdens de behandeling. Helemaal na het fun floaten.

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Wil je jouw kleintje nog even voeden? Zorg er dan voor dat je er minimaal 25 minuten van te voren bent. (Let op: i.v.m. onze maatregelen voor Covid-19, vragen we je om thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak). Zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden. 
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het fun floaten het langst volhouden.
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een speciale drijfband waarin je baby zal zitten. 
    Cart