Wat is De Baby Spa?

De Baby Spa. Een term die je tegenwoordig vast wel érgens voorbij hebt zien of horen komen. Van familie, vrienden of misschien ben je zelf een keer met je kleine bij een Baby Spa geweest.  Op deze pagina lees je meer over het ontstaan van De Baby Spa Rotterdam, wat De Baby Spa nu eigenlijk is en wat je er kunt doen en uiteraard alle voordelen die een bezoekje met zich mee brengt.

Het ontstaan van De Baby Spa Rotterdam

Diana Sewambar is de eigenaresse van De Baby Spa en zal je nog steeds heel vaak in De Spa tegenkomen met een grote lach op haar gezicht! Want De Baby Spa is echt iets waar ze ontzettend trots op is en waar haar hart vanaf het begin al ligt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de kraamzorg weet ze als geen ander wat goed is voor de kleine en heeft ze ook nog eens leuke weetjes en tips & tricks voor jullie tijdens jullie bezoek.

De Baby Spa heeft op 11 mei 2019 officieel haar deuren geopend, als grootste Baby Spa van Nederland, aan de Spitsenhagen in Rotterdam IJsselmonde. Een moment die we niet snel meer zullen vergeten en waar we tot op de dag van vandaag nog ontzettend trots en blij mee zijn! We wilde een Baby Spa openen waar je als kersverse ouders terecht kan samen met jouw kleine om te genieten, waar iedereen zich welkom voelt en waar er met een hoop kennis, ervaring en professionaliteit gewerkt wordt. En dat allemaal voor een zo laag mogelijke prijs, zodat het toegankelijk is én blijft voor íedereen. En we kunnen wel stellen dat dat goed gelukt is als we alle positieve reviews van onze klanten lezen!

Baby float bij De Baby Spa

Baby Floaten

Bij De Baby Spa kan je terecht voor een heerlijke Floatsessie samen met jouw kleine. Al vanaf 2 weekjes tot aan 12 maanden oud zijn ze van harte welkom. Afhankelijk van de leeftijd krijgt de baby een nekband of een zitband waar hij in gaat Floaten. Bij de nekband kunnen ze heerlijk gewichtloos dobberen in het verwarmde babybadje en bij de zitband zitten ze met de armpjes vrij zodat ze wat meer kunnen spelen en spetteren. Onze babybadjes worden altijd gereinigd na iedere Floatsessie en wordt gevuld met gezuiverd en gereinigd water.

Het Floaten is niet alleen ontspannend voor de baby, maar het brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Zoals het verbeteren van de balans, coördinatie en het slaapritme. Het verminderd eventuele buikkrampjes, obstipatie en reflux en daarnaast is het ook nog erg goed voor de spieren, longen en het hartje van de kleine!

Shantala babymassage

Naast dat je bij De Baby Spa dus kan genieten van een Floatsessie bieden wij ook de Shantala babymassage aan! Een liefdevolle lichaamsmassage uit India waar ze het toepassen in hun dagelijkse verzorging. Deze massage voer je altijd zelf uit bij je kleine onder begeleiding van één van onze collega’s die het ondertussen stap voor stap voor zal doen op een pop.

De Shantala babymassage staat bekend om de zachte en strijkende bewegingen die je maakt. Doordat ouder en kind erg ontspannen raken tijdens de massage is het heel goed voor de band tussen jullie. Dat is ook één van de redenen waarom de massage altijd door jullie zelf uitgevoerd wordt en niet door één van onze collega’s. Sowieso is huid op huid contact in het eerste jaar van jouw kleine erg belangrijk, dus de Shantala massage is daar een heel goed en mooi voorbeeld van.

Zwanger & Relax

In de loop van de jaren merkte we dat we graag nog iets
extra’s wilde bieden aan onze klanten, een completer plaatje van begin tot
eind. En zo is het idee van Zwanger & Relax geboren. Toen we te horen
kregen dat het pand naast De Baby Spa vrij kwam, hebben we er direct voor
gekozen om deze kans met beide handen aan te pakken! Een luxe Zwangerschapsspa met arrangementen voor tijdens de zwangerschap én na de zwangerschap was geboren. En wederom een groot succes! De agenda stroomde al heel snel vol met super enthousiaste klanten als gevolg. Op de website van Zwanger & Relax kan je meer informatie vinden over alle arrangementen en prijzen en kan je ook jouw afspraak boeken!