Arrangementen

Float & Shantala

We starten met een floatsessie in een warme baby jacuzzi. Daarna mag de ouder zelf, onder begeleiding van een professionele babymasseur, de Shantala babymassage geven aan jouw kleine.

Vriendjesdate (in privéruimte)

Een sessie voor 2 baby’s. Eerst heerlijk floaten in een eigen baby jacuzzi, en de laatste minuutjes nog even samen in 1 jacuzzi. Daarna naast elkaar tegelijk genieten van een Shantala babymassage. 

Privésessie (in privéruimte)

Genieten van een Float & Shantala arrangement, maar dan in een fijne privéruimte. Hierdoor ervaart je kleine minimale prikkels en wordt het een nog intiemer moment tussen ouder en kind.

Slaapzacht Avondsessie

Eerst heerlijk floaten in een baby jacuzzi, gevolgd door een Shantala babymassage. Het grote voordeel is dat de kleintjes na een avondsessie direct een heerlijke nachtrust tegemoet gaan. 

Float Only

Ontspannen floaten in een baby jacuzzi. Met onze speciale drijfband om, kan jou kleine zich heerlijk vrij en gewichtloos bewegen. Floaten verbetert het slaapritme en de spijsvertering.

Shantala babymassage

Een heerlijk uitgebreide Shantala babymassage. Bij een babymassage draait het om contact en aanrakingen. Hierdoor versterkt het de band tussen ouders en kind. 

Sfeerimpressie