Arrangementen

Float & Shantala

We starten met een floatsessie in een warme bubbelbad. Daarna mag de ouder zelf, onder begeleiding van een professionele babymasseur, de Shantala babymassage geven aan jouw kleine.

Vriendjesdate (in privéruimte)

Een sessie voor 2 baby’s. Eerst heerlijk floaten in een eigen bubbelbad, en de laatste minuutjes nog even samen in 1 badje. Daarna naast elkaar tegelijk genieten van een Shantala babymassage. 

Privésessie (in privéruimte)

Genieten van een Float & Shantala arrangement, maar dan in een fijne privéruimte. Hierdoor ervaart je kleine minimale prikkels en wordt het een nog intiemer moment tussen ouder en kind.

Fun Float

De Fun Float is voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud. Eerst lekker spelen tijdens het floaten met een speciale drijfband en vervolgens ontspannen tijdens de Shantala babymassage!

Slaapzacht Avondsessie

Eerst heerlijk floaten in een baby bubbelbad, gevolgd door een Shantala babymassage. Het grote voordeel is dat de kleintjes na een avondsessie direct een heerlijke nachtrust tegemoet gaan. 

Float Only

Ontspannen floaten in een baby bubbelbad. Met onze speciale drijfband om, kan jou kleine zich heerlijk vrij en gewichtloos bewegen. Floaten verbetert het slaapritme en de spijsvertering.

Shantala babymassage

Een heerlijk uitgebreide Shantala massage. Bij een babymassage draait het om contact en aanrakingen. Hierdoor versterkt het de band tussen ouders en kind. 

Maak kennis met Zwanger & Relax!

Liever zelf een ontspannen arrangement afnemen als je net bent bevallen of nog zwanger bent?

Neem dan eens een kijkje op de website van onze partner Zwanger & Relax. Bij Zwanger & Relax kunnen vrouwen die nog moeten bevallen of net zijn bevallen terecht voor heerlijke arrangementen. Denk aan een zwangerschapsmassage, postpartum massage en littekenmassage. Naast deze massages hebben ze ook nog premium arrangementen waarbij je voor de massage nog even lekker kan ontspannen in een verwarmd bad. Geniet alleen van een arrangement of samen met een vriendin van een duo arrangement. 

Meer weten over Zwanger & Relax? Bekijk dan de website

Sfeerimpressie