De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Verkoudheidsklachten bij je kleine

Het is oktober en we gaan weer de koude en natte dagen in. Oktober is ook vaak de tijd van verkoudheidsklachten en ziekte. De een steekt de ander aan en voor je het weet heeft jouw baby het te pakken. Nu hoeft dat niet per se erg te zijn. Het helpt namelijk juist ook om het immuunsysteem van je baby te ontwikkelen.

Lees meer »

Wat neem je mee naar De Baby Spa?

Komen jullie gezellig langs met jullie kleine voor een heerlijke float sessie? Wij krijgen regelmatig de vraag; Wat moet je allemaal meenemen? Het antwoord daarop is: Helemaal niets! Lees meer in deze blog!

Lees meer »

Fun Float

Is je baby tussen de 8 en 12 maanden en wil je toch nog even heerlijk komen bubbelen? Kom dan langs voor de fun float sessie. Lees hier meer over in deze blog!

Lees meer »

Onze massage olie

Bij ons in de baby spa gebruiken wij voor de shantala babymassage onze eigen 100% plantaardige oliën. De olies zijn ook verkrijgbaar bij ons in de spa of online via onze website. Lees in deze blog wat meer over onze verschillende oliën.

Lees meer »

Jouw baby float wordt vergoed!

Wist je al dat je baby floatsessie vergoed kan worden? Met de aanvullende zorgverzekering ‘jij & jonge kinderen’ bij Nationale Nederlanden krijg je tot wel €150,- vergoed per jaar. In deze blog lees je alles over het vergoeden van je floatsessie!

Lees meer »

De voordelen van een babymassage!

Een babymassage is niet alleen ontspannend, maar brengt ook veel voordelen met zich mee. Zowel voor de ouders als de baby zelf heeft het verschillende voordelen. Lees ze snel in de blog!

Lees meer »