Locatie Rotterdam

Algemeen

Op 11 mei 2019 hebben wij onze eerste vestiging van de Baby Spa geopend in Rotterdam. Hier zijn wij gevestigd in Rotterdam-Zuid, IJsselmonde. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en heeft als grote voordeel dat er voldoende gratis parkeerplekken zijn voor de deur. Kom je met de auto? Dan verzoeken we je de kinderwagen in de auto te laten i.v.m. ruimte in de zaak.

Gebruik de volgende adresgegevens om te navigeren naar De Baby Spa Rotterdam:
Spitsenhagen 9
3078 BM Rotterdam 

Ook met OV kun je de Baby Spa Rotterdam makkelijk bereiken. Neem tram 2, 12 of 23 en stap uit bij halte Akkeroord. Kom je met de bus? Neem dan 143, 144 of 191 en stap ook uit bij halte Akkeroord. 

Voor vragen/opmerkingen zijn wij bereikbaar op:
Tel: 010-2540049
Whatsapp: 06-26475740

Team

Met onze Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zullen wij er alles aan doen om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo kun je bij Jaimy, zelf moeder van 2, terecht met al je vragen. Want zij is er al vanaf het begin bij en heeft dus al een hele boel baby’s in de watten gelegd.

Diana, de eigenaresse, is zelf ook vaak te vinden in de Baby Spa Rotterdam. Naast haar 3 eigen kinderen, heeft ze meer dan 10 jaar ervaring in de kraamzorg. De liefde voor werken met pasgeboren baby’s was zo groot dat ze De Baby Spa is gestart.

Jen is al meer dan 15 jaar werkzaam als verloskundige. Hier assisteert zij vooral de gynaecoloog. Met baby’s bezig zijn vind zij het leukste wat er is en zij weet er dan ook alles van af. Bovendien is ze zelf ook nog moeder van een twaalf jarige dochter.

Kimberley heeft veel ervaring met werken met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Ze helpt je graag verder met al je vragen. 

 

 

Kimberley
Medewerkster Rotterdam
Jaimy
Medewerkster Rotterdam

Arrangementen

Float & Baby massage
Tijdens het Float & Baby massage arrangement komen de kleintjes heerlijk tot rust. Zij beginnen met een floatsessie van 10-30 minuten in de warme privé jacuzzi. Hierna volgt de Shantala babymassage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale plantenoliën. 

Boek direct jouw Float & Shantala arrangement

Float Only & Massage Only
Liever enkel een floatsessie of Shantala babymassage boeken? Dat kan natuurlijk ook. Beide behandelingen bieden wij ook los aan.

Boek direct jouw Float Only arrangement
Boek direct jouw Shantala massage arrangement 

Vriendjesdate

Super leuk wanneer jij en je vriendin, zus, nicht etc. allebei een kleine hebben! Het arrangement lijkt op het Float & Baby massage arrangement, maar dan met zijn tweetjes in een fijne privéruimte. Elke baby krijgt zijn/haar eigen babyjacuzzi.

Wanneer jullie dit willen kunnen we tegen het eind van het floatsessie de kleintjes nog even samen in één badje zetten.

Boek direct jouw Vriendjesdate

Avondsessie
Een Float & Shantala arrangement, maar dan in de avond. De grote voordeel van een avondsessie is dat jouw kleine direct na de sessie heerlijk ontspannen zijn/haar nachtrust tegemoet gaat.

Boek direct jouw Avondsessie

360 graden tour

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn in korte tijd enorm populair geworden om te geven tijdens een babyshower, gender reveal party, kraamcadeau of verjaardag. 

De bonnen zijn te koop in beide filialen als hardcopy, maar zijn ook online te bestellen. e ontvangt dan enkel een mail met daarin een code. Wil je liever de voucher geven met daarop de code? Download dan het template en schrijf je code hier op! Met de code kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. 

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €30,-
Klik hier om een cadeaubon te kopen van €40,-

Let op: de cadeaubonnen zijn enkel te verzilveren bij desbetreffende locatie

    Cart