Locatie Rotterdam

Algemeen

Op 11 mei 2019 hebben wij onze eerste vestiging van de Baby Spa geopend in Rotterdam. Hier zijn wij gevestigd in Rotterdam-Zuid, IJsselmonde. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en heeft als grote voordeel dat er voldoende parkeerplekken zijn voor de deur. Let op : Vanaf 1 juni 2023 is het betaald parkeren. Kom je met de auto? Dan verzoeken we je de kinderwagen in de auto te laten i.v.m. ruimte in de zaak.

Gebruik de volgende adresgegevens om te navigeren naar De Baby Spa Rotterdam:
Spitsenhagen 9
3078 BM Rotterdam 

Ook met OV kun je de Baby Spa Rotterdam makkelijk bereiken. Neem tram 2, 12 of 23 en stap uit bij halte Akkeroord. Kom je met de bus? Neem dan 143, 144 of 191 en stap ook uit bij halte Akkeroord. 

Voor vragen/opmerkingen zijn wij bereikbaar op:
Tel: 010-2540049
Whatsapp: 06-26475740

Team

Diana

Jaimy

Manon

Precilla

Rebell

Demi

Arrangementen

Float & Baby massage
Tijdens het Float & Baby massage arrangement komen de kleintjes heerlijk tot rust. Zij beginnen met een floatsessie van 10-30 minuten in de warme privé jacuzzi. Hierna volgt de Shantala babymassage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale plantenoliën. 

Boek direct jouw Float & Shantala arrangement

Float Only & Massage Only
Liever enkel een floatsessie of Shantala babymassage boeken? Dat kan natuurlijk ook. Beide behandelingen bieden wij ook los aan.

Boek direct jouw Float Only arrangement
Boek direct jouw Shantala massage arrangement 

Vriendjesdate

Vriendjesdate

Super leuk wanneer jij en je vriendin, zus, nicht etc. allebei een kleine hebben! Het arrangement lijkt op het Float & Baby massage arrangement, maar dan met zijn tweetjes in een fijne, mooie privéruimte die wij pas helemaal vernieuwd hebben! Elke baby krijgt zijn/haar eigen babyjacuzzi.

Wanneer jullie dit willen kunnen we tegen het eind van het floatsessie de kleintjes nog even samen in één badje zetten.

Boek direct jouw Vriendjesdate

Avondsessie
Een Float & Shantala arrangement, maar dan in de avond. De grote voordeel van een avondsessie is dat jouw kleine direct na de sessie heerlijk ontspannen zijn/haar nachtrust tegemoet gaat.

Boek direct jouw Avondsessie

Fun float

Voor de wat oudere baby’s onder ons hebben wij ook een heerlijk arrangement! Is jouw kleine tussen de 8 en 12 maanden? Boek dan de Fun Float sessie. De baby zal in een speciale zitband zitten, zodat hij heerlijk in het water kan drijven en ondertussen kan spelen met alle leuke speeltjes. Ook deze floatsessie word gevold door De Shantala Babymassage mits de kleine dit nog toelaat na het floaten.

Boek direct jouw Fun float sessie

Privésessie

Heerlijk privé genieten zonder andere prikkels. Dat kan in onze fijne, mooie privéruimte die wij pas helemaal vernieuwd hebben!

Boek direct jouw Privésessie

Fun float bij De Baby Spa

360 graden tour

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn in korte tijd enorm populair geworden om te geven tijdens een babyshower, gender reveal party, kraamcadeau of verjaardag. 

De bonnen zijn te koop in beide filialen als hardcopy, maar zijn ook online te bestellen. Je ontvangt dan enkel een mail met daarin een code. Wil je liever de voucher geven met daarop de code? Download dan het template en schrijf je code hier op! Met de code kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. 

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €20,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €40,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €50,-

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €90,-

Let op: de cadeaubonnen zijn enkel te verzilveren bij desbetreffende locatie