Locatie Rotterdam

Algemeen

Op 11 mei 2019 hebben wij onze eerste vestiging van de Baby Spa geopend in Rotterdam. Hier zijn wij gevestigd in Rotterdam-Zuid, IJsselmonde. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en heeft als grote voordeel dat er voldoende gratis parkeerplekken zijn voor de deur. Kom je met de auto? Dan verzoeken we je de kinderwagen in de auto te laten i.v.m. ruimte in de zaak.

Gebruik de volgende adresgegevens om te navigeren naar De Baby Spa Rotterdam:
Spitsenhagen 9
3078 BM Rotterdam 

Ook met OV kun je de Baby Spa Rotterdam makkelijk bereiken. Neem tram 2, 12 of 23 en stap uit bij halte Akkeroord. Kom je met de bus? Neem dan 143, 144 of 191 en stap ook uit bij halte Akkeroord. 

Voor vragen/opmerkingen zijn wij bereikbaar op:
Tel: 010-2540049
Whatsapp: 06-26475740

Team

Met onze Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zullen wij er alles aan doen om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo kun je bij Jaimy, zelf moeder van 2, terecht met al je vragen. Want zij is er al vanaf het begin bij.

Diana, de eigenaresse, is zelf ook vaak te vinden in de Baby Spa Rotterdam. Naast haar 3 eigen kinderen, heeft ze meer dan 10 jaar ervaring in de kraamzorg. De liefde voor werken met pasgeboren baby’s was zo groot dat ze De Baby Spa is gestart.

Jen is al meer dan 15 jaar werkzaam als verloskundige in het Maasstad ziekenhuis. Hier assisteert zij vooral de gynaecoloog. Met baby’s bezig zijn vind zij het leukste wat er is en zij weet er dan ook alles van af. Bovendien is ze zelf ook nog moeder van een twaalf jarige dochter.

Farey is moeder van 3 kinderen en wilde na haar tijd als gastouder niets anders meer dan werken met (kleine) kinderen. In De Baby Spa is zij dan ook helemaal op haar plek.

 

Diana Sewambar
Wellness Medewerkster

Hoi ik ben Diana!
Ik heb 10 jaar ervaring in de kraamzorg.
Kom je ook gezellig met jouw baby naar de spa toe?

Jaimy de Groot
Wellness Medewerkster

Moeder van twee kinderen. Ik kan je van alles en nog wat vertellen mbt jouw kleine. Stel me gerust een vraag in de spa.

Farey Luidens
Wellness Medewerkster

Hoi ik ben Farey!
Ik ben 30 jaar en heb drie kinderen.
Heb je eventuele vragen dan hoor ik die graag van je.
Tot snel in De Baby Spa.

Arrangementen

Float & Baby massage
Tijdens het Float & Baby massage arrangement komen de kleintjes heerlijk tot rust. Zij beginnen met een floatsessie van 10-30 minuten in de warme privé jacuzzi. Hierna volgt de Shantala babymassage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale plantenoliën. 

Klik hier, om het Float & Baby massage arrangement direct te boeken. 

Float Only & Massage Only
Liever enkel een floatsessie of Shantala babymassage boeken? Dat kan natuurlijk ook. Beide behandelingen bieden wij ook los aan.

Klik hier, om het Float Only arrangement te boeken
Klik hier, om het Shantala babymassage arrangement te boeken

 

360 graden tour

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn in korte tijd enorm populair geworden om te geven tijdens een babyshower, gender reveal party, kraamcadeau of verjaardag. 

De bonnen zijn te koop in beide filialen als hardcopy, maar zijn ook online te bestellen. e ontvangt dan enkel een mail met daarin een code. Wil je liever de voucher geven met daarop de code? Download dan het template en schrijf je code hier op! Met de code kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. 

Klik hier om een cadeaubon te kopen van €30,-
Klik hier om een cadeaubon te kopen van €40,-

Let op: de cadeaubonnen zijn enkel te verzilveren bij desbetreffende locatie