De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen wie worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Kom op tijd naar je afspraak!

Het komt helaas nog regelmatig voor dat bezoekers te laat komen voor hun afspraak bij De Baby Spa. In deze blog willen wij nogmaals benadrukken hoe belangrijk het voor ons is, dat onze bezoekers op tijd komen. En met op tijd bedoelen wij 15 minuten voor aanvang. Hierdoor weten wij zeker dat we op het afgesproken tijdstip kunnen starten.

Lees meer »

Onze tweede vestiging in Tilburg is geopend!

‘Maar dat kan toch helemaal niet.. Een half jaar na jullie eerste al gelijk een tweede?’ Ons eerste kindje is nog maar van 11 mei dit jaar. Maar omdat ze zo erom hard groeide werd eigenlijk al snel duidelijk dat we voor een tweede wilde gaan. Na hard werken is dit ons gelukt!

Lees meer »

Een baby met slaapproblemen?

Wist je dat ons float & massage arrangement het slaapritme van de baby bevorderd? Vooral voor kindjes met slaapproblemen heeft dit een positief effect.
Een floatsessie én de Shantala babymassage hebben beide een positief effect op het slaapritme van je kleine.

Lees meer »

Alles over de Shantala babymassage

De Shantala massage komt oorspronkelijk afkomstig uit India. Hier is de babymassage onderdeel van de dagelijkse verzorging van de baby. Het versterkt de band tussen ouder en kind en helpt je baby heerlijk ontspannen. In deze blog lees je meer over de geschiedenis, techniek en de effecten.

Lees meer »

Privéruimte met mega jacuzzi Rotterdam

Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing in Tilburg. Maar de Baby Spa Rotterdam loopt natuurlijk ook als een trein. Dus vandaar dat wij ook in Rotterdam willen blijven vernieuwen en groeien. Hier zijn wij net klaar met het creëren van een privéruimte met daarin een mega jacuzzi.

Lees meer »