De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Gezellig samen komen floaten!

Regelmatig krijgen wij de vraag welke opties wij aanbieden voor vriendjes en tweelingen. Bij de Baby Spa proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met ouders die gezellig langs willen komen met hun kleintjes!

Lees meer »

Afspraak annuleren

Wij verzoeken je vriendelijk om voor het maken van een afspraak goed het annuleringsbeleid te lezen. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verassingen te staan wanneer je de afspraak wilt annuleren of verplaatsen.

Lees meer »

Verlatingsangst en Eenkennigheid

Gaat je baby ineens huilen als je weggaat, dan kan dit een teken van verlatingsangst zijn. Dit kan erg moeilijk zijn voor de ouders als voor de baby. Je weet niet hoe dit ineens zo kan zijn. Lees in deze blog meer over wat het eigenlijk is en hoe je ermee om kan gaan.

Lees meer »

De herkenning van je baby

Hoe leuk is het als jij je baby ophaalt bij opa en oma en dat hij helemaal blij wordt en begint te lachen! Je baby herkent je en geeft daar een duidelijke reactie op. Super leuk toch?!

Lees meer »

Een huil baby

Helppp… mijn baby huilt veel! Het is erg vervelend en vermoeiend als je baby alleen maar aan het huilen is. Je weet gewoon niet meer wat je moet doen. Waarom huilt mijn baby zoveel? En wat kan ik eraan doen? Lees dat hier in deze blog.

Lees meer »