Over De Baby Spa

Mijn naam is Diana Sewambar en iets meer dan 10 jaar geleden ben ik,  begonnen met Tshirtdeal. We startten met zijn tweeën op onze zolderkamer en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een team van 25 fulltimers. Iets waar we ontzettend trots op zijn!

Vóór de geboorte van Tshirtdeal, heb ik lange tijd met heel veel plezier in de kraamzorg gewerkt. Iedere keer wanneer ik een baby zag en/of een geboorte bijwoonde, begon het te kriebelen en nadat we in het buitenland een baby wellness spotten wist ik het zeker: dit moest het worden! Na wat onderzoek bleek dat er pas 3 Baby Spa’s in Nederland gevestigd zijn en dat biedt natuurlijk mogelijkheden en kansen.

Als we het doen, doen we het goed. We hebben op 11 mei 2019 de grootste Baby Spa van het land geopend. Hiermee waren we de allereerste in Rotterdam Zuid (gevestigd aan de Spitsenhagen 9, te IJsselmonde). Naast dat ik hier zelf werkzaam ben, zijn ook Jaimy en Farey te vinden in de spa. Deze meiden heb ik mogen ontmoeten tijdens mijn tijd in de kraamzorg en beide hebben zij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring.

Leuk om te weten, is dat wij gebruik maken van een commode met een lengte van maar liefst 6 meter. De commode biedt plaats voor 7 baby’s en is de ideale plek om de kleintjes uit- en aan te kleden, maar ook om de heerlijke Shantala massage te geven. Daarnaast beschikken we over 6 unieke baby bubbelbadjes. Waarvan twee in de privéruimte.