De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Verlatingsangst en Eenkennigheid

Gaat je baby ineens huilen als je weggaat, dan kan dit een teken van verlatingsangst zijn. Dit kan erg moeilijk zijn voor de ouders als voor de baby. Je weet niet hoe dit ineens zo kan zijn. Lees in deze blog meer over wat het eigenlijk is en hoe je ermee om kan gaan.

Lees meer »

De herkenning van je baby

Hoe leuk is het als jij je baby ophaalt bij opa en oma en dat hij helemaal blij wordt en begint te lachen! Je baby herkent je en geeft daar een duidelijke reactie op. Super leuk toch?!

Lees meer »

Een huil baby

Helppp… mijn baby huilt veel! Het is erg vervelend en vermoeiend als je baby alleen maar aan het huilen is. Je weet gewoon niet meer wat je moet doen. Waarom huilt mijn baby zoveel? En wat kan ik eraan doen? Lees dat hier in deze blog.

Lees meer »

Veilig floaten bij de baby spa

Een Baby spa sessie voor je baby is heerlijk. Maar hoe veilig is de baby spa? Wanneer mag je naar de Baby spa? En wat zijn de voordelen ervan? In deze blog vertellen wij jou daar alles over. Je baby is ten slotte wel je meest kostbare bezit! Lees hier meer.

Lees meer »
Summer deal

Baby spa summer deals

Bij de baby spa hebbenn we deze zomer weer top summerdeals! Je leest nu over de float only en vriendjesdate float only actie in deze nieuwe blog!

Lees meer »