Vriendjesdate

Maak van je dagje baby wellness een sociale gebeurtenis. Kom samen met een vriendin, zus, nicht, collega etc. en haar kleine voor een vriendjesdate! Dubbel genieten en super gezellig. Of misschien heb je wel een tweeling, of zelfs een drieling?! Onze arrangementen zijn dan zeker ook voor jullie geschikt.
Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud.

Voor baby’s tussen de 8-12 maanden is het WEL mogelijk om de Vriendjesdate te boeken,
echter is samen floaten in 1 badje dan niet mogelijk omdat dit niet zal passen in onze badjes.
Maar gegarandeerd naast elkaar floaten in een fijne privéruimte natuurlijk wel.
Dus is één van de twee baby’s of allebei de baby’s tussen de 8-12 maanden oud en willen jullie een Vriendjesdate boeken?
Geef dit dan aan in de notities bij het boeken, dan zorgen wij ervoor dat de speciale zitband voor jullie klaar ligt.

Let op: voor de baby’s tussen de 8 – 12 maanden oud is de baby massage enkel in overleg!

Want wij hebben gemerkt dat kindjes van 8-12 maanden oud vaak tijdens de massage worden afgeleid door hun omgeving en hierdoor niet meer stil kunnen liggen en te bewegelijk worden.

Vriendjesdate

Hebben jij en jouw vriendin allebei een kleintje? Hoe gezellig is het dan om samen een dagje baby wellness te plannen? Dit kan tijdens de ‘Vriendjesdate’ in onze privéruimte. 

Jullie baby’s gaan gezellig samen floaten. Eerst allebei in een eigen privé jacuzzi. Tegen het eind van de floatsessie kunnen de baby’s nog samen in 1 jacuzzi gezet worden zodat zij nog samen kunnen floaten. Dit zorgt altijd voor mooie, schattige of grappige foto’s. Let op: dit gaat alleen als beide baby’s het toelaten en volhouden.

Na de floatsessie krijgen de baby’s tegelijkertijd een Shantala massage. Jullie gaan de baby’s zelf masseren onder begeleiding van een professionele babymasseuse. 

Let op: door de beperkte ruimte in onze privéruimte kan het voorkomen dat wij voor de massage de deuren naar de reguliere ruimte zullen openen of er voor kiezen om de massage in de reguliere ruimte te geven, zodat wij voldoende afstand kunnen bewaren naar elkaar tijdens het geven van de massage.

Met je tweeling of drieling naar De Baby Spa

Het is natuurlijk onwijs gezellig om samen met je vriendje of neefje/nichtje naar De Baby Spa te komen. Maar sommige gezinnen kunnen het nóg dichterbij huis zoeken. Wanneer jij een tweeling of zelfs drieling hebt, wil je natuurlijk niets liever dan met je eigen gezinnetje lekker genieten en ontspannen. En dat kan bij ons! 

Wil je graag met je tweeling komen? Boek dan de Vriendjesdate in onze privéruimte. 

Heb je een drieling en wil je graag met het hele gezin komen genieten, neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat de kleintjes aan het eind van de floatsessie nog even samen kunnen floaten in 1 badje. 

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak, zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! 
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.