De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Kom samen voor een vriendjesdate!

Wil je met twee baby’s langskomen bij de baby spa? Ga dan voor een vriendjesdate! Kies uit een normale vriendjesdate of een vriendjesdate float only en geniet van elkaar. In deze blog lees je alles over de vriendjesdate!

Lees meer »

Black Friday bij de Baby Spa

Over een kleine maand is het weer zover. Black Friday komt eraan! Van de voorgaande jaren weet je misschien nog wel dat we met super leuk deals kwamen. Ook dit jaar komen wij weer terug met te gekke Black Friday Deals. Daarnaast vergeten wij Cyber Monday natuurlijk ook niet. In deze blog lees je meer!

Lees meer »

De Baby Spa Cadeaubon

Heb jij binnenkort een Babyshower, Gender reveal, een verjaardag of wil jij gewoon zomaar iemand een super leuk cadeautje geven? Dan hebben wij het perfecte, cadeau voor jou! De Baby Spa cadeaubon.

Lees meer »

Verkoudheidsklachten bij je kleine

Het is oktober en we gaan weer de koude en natte dagen in. Oktober is ook vaak de tijd van verkoudheidsklachten en ziekte. De een steekt de ander aan en voor je het weet heeft jouw baby het te pakken. Nu hoeft dat niet per se erg te zijn. Het helpt namelijk juist ook om het immuunsysteem van je baby te ontwikkelen.

Lees meer »

Wat neem je mee naar De Baby Spa?

Komen jullie gezellig langs met jullie kleine voor een heerlijke float sessie? Wij krijgen regelmatig de vraag; Wat moet je allemaal meenemen? Het antwoord daarop is: Helemaal niets! Lees meer in deze blog!

Lees meer »

Fun Float

Is je baby tussen de 8 en 12 maanden en wil je toch nog even heerlijk komen bubbelen? Kom dan langs voor de fun float sessie. Lees hier meer over in deze blog!

Lees meer »