Welke producten verkopen wij?

by in Algemeen, Rotterdam 23 augustus 2021

Zoals sommige van jullie misschien al wel weten, hebben wij ook een online webshop. Hierin verkopen wij een aantal verschillende producten. Misschien leuk om eens een keer wat meer over deze items te vertellen ????

  1. De cadeaubonnen

Uiteraard de cadeaubonnen. Het spreekt al aardig voor zich wat dit precies inhoud, maar toch nog even voor de duidelijkheid; Via onze website kan je cadeaubonnen bestellen. Een super leuk en origineel cadeau om te geven aan je buurvrouw, nicht, vriendin en ga zo maar door. Ook een leuk cadeau om te geven aan opa & oma, zo geef je ze een heerlijk ontspannen momentje samen met hun kleinkind. Tijdens het bestellen zijn er een paar dingen die je aan moet geven;

  • Ter waarde van welk bedrag wilt u de cadeaubon? Kijk hiervoor eventjes bij de tarieven op de website, kies uw arrangement en zo weet u welk bedrag u nodig hebt ????
  • Voor welke locatie wilt u de cadeaubon bestellen? Locatie Tilburg of locatie Rotterdam? Let hier goed op, want de cadeaubonnen voor Tilburg zijn niet geldig bij Rotterdam en andersom idem dito.
  • Wil je de cadeaubon via de mail ontvangen of per post? Kiest u ervoor om de cadeaubon per mail te ontvangen, dan krijgt u direct na het bestellen de kortingscode toegestuurd en kunt u hem direct aan de betreffende persoon geven. Eventueel kunt u ons ook een mailtje sturen naar info@debabyspa.nl met uw code, bedrag en locatie. Dan sturen wij u een template toe die u uit kunt printen. Misschien net wat leuker om te geven ???? Kiest u ervoor om de cadeaubon per post te ontvangen, dan zal dit 1 – 2 werkdagen duren als u voor 15:00 uur heeft besteld. U ontvangt een leuk mapje met de cadeaukaart erin! Ook kunt u een persoonlijk zinnetje toevoegen die wij er dan voor u op zetten ???? Zie hieronder de voorbeelden;
Per post

Per mail

2. De massage oliën €3,-

Deze massage oliën gebruiken wij ook in de spa om de kleintjes te masseren. Al onze oliën zijn 100% plantaardig zonder toegevoegde geur of kleurstoffen. Naast dat het erg fijn is voor de massage zelf heeft het per olie zijn eigen voordeel voor fysieke ongemakken;

  • Mandarijn massage olie; Deze olie heeft de vrolijke geur van mandarijn. Het ruikt niet alleen lekker, maar het helpt ook tegen slaapproblemen en buikkrampjes!
  • Buikjes massage olie; Deze olie is samengesteld met venkel, Roomse kamille en kajeput. Hij is wind verdrijvend en bevordert de peristaltiek. Ook helpt het tegen buikkrampjes en bevordert het de spijsvertering.
  • Lavendel massage olie; Deze olie heeft een rustgevende werking en is goed voor de huid. Daarnaast werkt het ook goed tegen eczeem.
Massage oliën

3. Happy Horse knuffels €9,95

Wie kent deze knuffels nou niet? De leukste, zachtste en schattigste knuffels waar jouw kleintje dol op zal zijn. Een heerlijk doekje met een leuk kleurtje, waar jouw baby heerlijk mee kan knuffelen. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om jouw knuffeltje gratis te laten borduren met de naam van jouw kleine <3

Deep blue knuffeldoekje

Deep pink knuffeldoekje

4. Handdoeken €15,00 en badcapes €12,00

Niks zo schattig als een baby’tje net uit bad, met nog natte haartjes, in een handdoekje gewikkeld! Bestel bij ons je handdoek of badcape. De badcapes kan je ook gratis laten personaliseren met de naam van jouw kleintje of de geboortedatum. Zo heeft elke baby zijn eigen unieke badcape! Onze handdoeken zijn heerlijk warm. Hier staat standaard de tekst op ‘treated like a queen’ of ‘treated like a king’. Kies jouw handdoek of badcape en zorg dat jouw kleine heerlijk warm is na zijn badje!

Treated like a king handdoek

Treated like a queen badcape