De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Een baby met slaapproblemen?

Wist je dat ons float & massage arrangement het slaapritme van de baby bevorderd? Vooral voor kindjes met slaapproblemen heeft dit een positief effect.
Een floatsessie én de Shantala babymassage hebben beide een positief effect op het slaapritme van je kleine.

Lees meer »

Alles over de Shantala babymassage

De Shantala massage komt oorspronkelijk afkomstig uit India. Hier is de babymassage onderdeel van de dagelijkse verzorging van de baby. Het versterkt de band tussen ouder en kind en helpt je baby heerlijk ontspannen. In deze blog lees je meer over de geschiedenis, techniek en de effecten.

Lees meer »

Privéruimte met mega jacuzzi Rotterdam

Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing in Tilburg. Maar de Baby Spa Rotterdam loopt natuurlijk ook als een trein. Dus vandaar dat wij ook in Rotterdam willen blijven vernieuwen en groeien. Hier zijn wij net klaar met het creëren van een privéruimte met daarin een mega jacuzzi.

Lees meer »

De leukste uitstapjes met een baby

De eerste weken/maanden van thuis zitten met je baby zijn voorbij. Je wilt nu lekker samen op pad. Voor veel uitjes zijn baby’s nog te klein, of het is onpraktisch met de kinderwagen etc. Hier vind je uitjes die je wel kan doen met je kleine.

Lees meer »

Alle voordelen van de baby float op een rijtje

Baby floaten brengt een heleboel voordelen met zich mee. Het bevordert zowel de emotionele als lichamelijke ontwikkelingen van je baby. Hoe meer je baby zijn hersenen en spieren gebruikt, hoe sterker en sneller deze zullen groeien.

Lees meer »