De wekelijkse Baby Spa blog

In de wekelijkse blog worden dagelijkse (en minder dagelijkse) mommy-issues besproken. Ook worden de behandelingen die worden aangeboden in de Baby Spa op deze manier verduidelijkt. Elke maandag komt er een nieuwe blog post. Enjoy reading!

Gezuiverd water en schone badjes

Al onze badjes worden gevuld met gezuiverd en gereinigd water. Hier voegen wij geen chloor of andere chemische stoffen aan toe, omdat dit natuurlijk niet fijn is voor de babyhuidjes. In onze spa zetten wij hygiëne en comfort boven alles. Daarom gebruiken wij ook een speciaal waterfilter. Hierdoor wordt het (al gezuiverde) water uit de leidingen extra gereinigd en komen er zelfs de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht.

Lees meer »

Privé sessie Tilburg

Sinds kort is het mogelijk om in Tilburg een privé arrangement te boeken in onze fijne privéruimte. Deze ruimte hebben wij in de eerste instantie beschikbaar gemaakt voor de vriendjesdate, maar we merkten dat ook enkele bezoekers behoefte hadden aan meer privacy tijdens hun bezoek.

Lees meer »

Best beoordeelde Baby Spa

Op Google zijn we beoordeeld met een 4,9 op basis van 169 reviews. Maar op Facebook hebben we maar liefst 436 positieve reviews mogen ontvangen! Het aantal sterren is hier zelfs 5 uit 5. Een aantal van de reviews zijn hier terug te lezen.

Lees meer »

Verbouwing privéruimte Rotterdam

De privéruimte in Rotterdam is tijdelijk niet meer beschikbaar voor een vriendjesdate of familiedate. Want wij gaan de privéruimte de komende tijd verbouwen. Wat heeft dit voor invloed op bijvoorbeeld de vriendjesdate? Dit lees je in deze blog.

Lees meer »

Verschil tussen thuis in bad gaan en naar De Baby Spa gaan

‘Mijn kleintje gaat thuis al vaak in bad’ of ‘Wij gaan liever gewoon naar het zwembad’ is iets wat veel onwetende ouders toch denken/zeggen als zij voor het eerst van De Baby Spa horen. Maar thuis in bad gaan is toch echt NIET te vergelijken met een bezoek aan De Baby Spa.

Lees meer »

Hét populairste kraamcadeau: De Baby Spa Cadeaubon

Eigenlijk al sinds de start van De Baby Spa merkten wij dat de cadeaubonnen enorm populair zijn. Of het nou is voor een gender reveal party, babyshower of als kraamcadeau, ze worden massaal besteld en gegeven als cadeau. Hoe en waar je deze cadeaubonnen kunt bestellen, lees je hier.

Lees meer »