Float Only

Ontspannen met je baby? Kom dan langs voor een heerlijke babyfloat only sessie!

Bij een baby float gaat je kleine in een verwarmd en fijn bubbelbad om lekker te trappelen. Naast dat het heerlijk ontspannend is heeft een baby floating sessie ook mentale en lichamelijke voordelen. Zo zorgt het o.a. voor vermindering van buikkrampjes en is het goed voor het slaapritme. Bij het baby floaten mogen twee volwassenen mee. Zo is het ook nog eens een leuk uitje voor de ouders of bijvoorbeeld opa en oma! Komen jullie binnenkort genieten van het baby float arrangement?

Dit arrangement is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud. 

Zo ziet een baby float only sessie eruit

babyfloat

1. Aanvang baby float

Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht en worden ontvangen door onze medewerkers die jullie naar jullie eigen commode begeleiden. Zo kunnen we rustig van start gaan met het baby floaten.

Je mag je baby uitkleden op de commode. We doen dan samen de floatband om, zodat we kunnen starten met de sessie. Heel de babyfloating vindt plaats onder begeleiding. 

float only

2. Baby floating sessie

Je baby gaat lekker ontspannen bubbelen in het warme water. Na een tijdje gaan de bubbels en gekleurde lampen aan en wordt het nog leuker! 

De floatsessie duurt ongeveer 10-20 minuten. Afhankelijk van hoe de baby reageert.

Naast dat het heerlijk ontspannen is, zijn er ook lichamelijke voordelen aan een babyfloat verbonden.

babyfloaten

3. Einde babyfloaten

Na het baby floaten droog jij je baby af en kleed hem aan. Wij hebben een handdoek dus je hoeft alleen zelf een droge luier mee te nemen. 

Wil je na een babyfloat nog een heerlijke shantala massage geven aan je baby? Kies dan voor het float en shantala arrrangement.

Komen juillie baby floaten? Maak je afspraak via de onderstaande button!

Voordelen baby floating

Het baby floaten heeft veel positieve effecten op je baby zowel fysiek als mentaal. Dit zijn een aantal voordelen op een rij: 

 • Baby floaten zorgt voor vermindering van krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. Door de bewegingen in het water komt de spijsvertering op gang en de tegendruk van het water helpt tegen de krampjes.
 • Goed voor de spieren, longen en het hartje. Een babyfloat sessie voor een baby staat gelijk aan een uur intensief sporten voor volwassenen. Naast ontspanning is het dus ook echt een workout. 
 • Een baby floating sessie zorgt voor verbetering van het slaapritme. Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme. 
 • Het babyfloaten verbetert de balans en coordinatie van je baby. Dit heeft een bijdrage in het kruipen en lopen van de baby.
babyfloating

Kom langs voor de vriendjesdate

Wil jij samen met een vriendje komen genieten van de baby float? 

Dat kan! Met onze vriendjesdate float sessie. Hierbij kan je samen met je vriendje lekker komen bubbelen. Je kunt kiezen of je een vriendjesdate babyfloating only wilt of een vriendjesdate met een shantala massage. De vriendjes krijgen allebei een prive bubbelbad waarin de baby’s lekker kunnen spetteren. De laatste 10 minuten van de vriendjesdate zullen de baby’s nog even bij elkaar in het badje gezet worden om samen te babyfloaten. Niet alleen leuk voor de baby’s maar ook voor de foto’s! 

Liever alleen een shantala baby massage of alleen een baby float dan kan dat natuurlijk ook! 

Float & Shantala Massage

Een baby float sessie is een unieke gelegenheid voor jouw kleine om gewichtloos te drijven in een baby bubbelbad. Je zou het baby floaten ook kunnen uitbreiden met daarna nog eens een heerlijke shantala babymassage te geven aan jouw baby! Dit is uiteraard onder begeleiding van onze proffesionals. 

Bij de baby spa Rotterdam creëren we een rustige omgeving, waarin jouw baby zich volledig op zijn gemak voelt. Het baby floaten en de babymassage zijn gericht op het welzijn van de baby waardoor jullie beide kunnen genieten van dit kostbare moment! In de video hiernaast krijg je een sfeerimpressie van onze babyspa.

Heb je liever toch het float en shantala arrangement? Boek dan je afsrpaak via de onderstaande button.

Veel gestelde vragen over babyfloat!

Je kleine is al welkom als hij 2 weken oud is. Je baby kan komen genieten van de baby float totdat hij 8 maanden oud is. Daarna mag hij tot 12 maanden in de fun float. Hierbij gaat hij in een zitband waar hij goed in ondersteunt wordt. 

Baby floaten is zeker goed voor je baby. De beweging van het warme water zorgt ervoor dat je baby minder last heeft van krampjes en helemaal tot rust komt. Ook helpt floaten baby bij het versterken van de longen, spieren en het hartje van je baby!

De babyfloating bij de baby spa Rotterdam kost €40,-. Met onze actie kan je het nu al boeken voor €30,-! Je kan er ook voor kiezen om het baby floaten uit te breiden met een  ! Met de float en shantala gaat je baby eerst 20 minuten bubbelen en krijgt daarna nog ee heerlijke massage. De float en shantala kost €50,-.

Er morgen in totaal 2 volwassenen mee per baby. Kinderen onder de 10 jaar zijn niet toegestaan. 

Een baby spa is een speciale welness voor baby’s! Je baby gaat hier heerlijk genieten van babyfloating in een heerlijke verwarmd bubbelbad. De baby spa Rotterdam is een fijne plek om samen met je baby tot rust te komen en ontspannen! 

Tijdens het baby floaten gaat je baby heerlijk bubbelen in een baby bubbelbad. Tijdens dit arrangement krijgt je baby een speciale nekband om die zacht is en de nek en hoofd goed ondersteund. De nekfloat is speciaal ontworpen voor baby’s van 2 weken tot en met 8 maanden oud.

Ja zeker! De floatbanden moeten aan alle Europese veiligheidseisen voldoen. Deze banden zorgen ervoor dat je baby lekker kan spetteren in het water. Al onze nekbanden voldoen aan de veiligheidseisen. 

De babyfloating bij de baby spa kost €40,-. Met onze actie kan je het nu al boeken voor €30,-! Je kan er ook voor kiezen om het baby floaten uit te breiden met een shantala massage! Met de float en shantala gaat je baby eerst 20 minuten bubbelen en krijgt daarna een heerlijke massage. De float en shantala kost €50,-. 

Er mogen in totaal 2 volwassenen mee per baby. Kinderen onder de 10 jaar zijn niet toegestaan. 

Je kleine is al welkom als hij 2 weken oud is. Je baby kan komen genieten van de baby float totdat hij 8 maanden oud is. Daarna mag hij tot 12 maanden in de fun float. Hierbij gaat hij in een zitband waar hij goed in ondersteunt wordt. 

Baby floaten is zeker goed voor je baby. De beweging van het warme water zorgt ervoor dat je baby minder last heeft van krampjes en helemaal tot rust komt. Ook helpt floaten baby bij het versterken van de longen,spieren en het hartje van je baby!

Een baby spa is een speciale welness voor baby’s! Je baby gaat hier heerlijk genieten van baby floating in een heerlijk verwarmd bubbelbad. De baby spa Rotterdam is een fijne plek om samen met je baby tot rust te komen en ontspannen!

Tijdens het baby floaten gaat je baby heerlijk bubbelen in een baby bubbelbad. Tijdens dit arrangement krijgt je baby een speciale nekband om die zacht is en de nek en hoofd goed ondersteund. De nekfloat is speciaal ontworpen voor baby’s van 2 weken tot en met 8 maanden oud. 

Ja zeker! De floatbanden moeten aan alle Europese veiligheidseisen voldoen. Deze banden zorgen ervoor dat je baby lekker kan spetteren in het water. Al onze nekbanden voldoen aan de veiligheidseisen. 

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de Float sessie te halen:

 • Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat het nooit te druk wordt in onze zaak, zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden.
 • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @debabyspanederland in je bericht tagt.
 • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
 • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! 
 • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
 • Wij hebben zwemluiers, handdoeken. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
 • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Hiervoor maken wij GEEN uitzonderingen.