Geef een cadeaubon als kerstcadeau!

by in Algemeen 4 december 2023

De kerstdagen komen er weer aan en we gaan weer massaal kerstcadeaus kopen! Elk jaar is het weer een hele opgave om leuke en originele kerst cadeautjes te verzinnen. Ken jij iemand die net een kleine heeft gekregen en zoek je nog een origineel kerstcadeau? Stop dan met zoeken en lees snel deze blog over onze kerst cadeaubonnen!

Kerst cadeaubonnen

Onze kerst cadeaubonnen zijn super leuk om cadeau te geven met de kerstdagen! Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een leuke kerst cadeaubon ontworpen van De Baby Spa! Deze goude kerst cadeaubonnen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende bedragen. Wil je een niet al te duur kerstcadeau geven? Ga dan voor de kerst cadeaubon €20,-! Maar je kan ook uitpakken met een kerst cadeaubon €90,-! Daarnaast zijn er ook nog cadeaubonnen van €30, €40, en €50,-. Kies je gewenst bedrag en geef als kerstcadeau!

Per post of per mail

Al onze cadeaubonnen kan je per post of per mail bestellen. Voor de kerstdagen is het leuk om een cadeau tastbaar te maken. In dat geval kan je het beste kiezen voor de optie per post. Hierbij krijg je een hardcopy kerst cadeaukaart op een gouden kerst mapje. Dit maakt het super leuk om onder de kerstboom te leggen als kerstcadeau. Wil je nou echt nog last minuten een kerstcadeau aanschaffen? Dan kan je ook voor de optie per mail kiezen. Bij deze optie krijg je de de cadeaukaart namelijk binnen een uur in je mail. Print de cadeaubon met kerst design uit en geef het cadeau voor de kerstdagen!

Maar wat geef je eigenlijk cadeau met een kerst cadeaubon van De Baby Spa? Dat is een super leuk uitje aan het gezin met een pasgeboren kleintje. Bij De Baby Spa kunnen baby’s vanaf 14 dagen tot en met 12 maanden oud namelijk genieten van diverse arrangementen. Zo kunnen baby’s bij ons terecht voor een float only arrangement waarbij ze met een speciale nekband lekker gaan floaten in een bubbelbad of ze kunnen genieten van de shantala babymassage. Deze twee zijn ook te combineren in de vorm van een float & massage arrangement. Speciaal voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud is er de fun float. Bij dit arrangement krijgen de baby’s een zitband waarmee ze kunnen baby floaten! Kortom genoeg leuke arrangementen die je cadeau kan geven met een kerst cadeaubon van de baby spa! Bestel nu online en geef cadeau met kerst!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *