Black Friday Week bij De Baby Spa!

by in Algemeen 20 november 2023

Black Friday Week bij De Baby Spa

Vrijdag 24 november is het officieel Black Friday! Maar bij De Baby Spa hebben wij Black Friday Week. Profiteer tot en met 26 november van onze te gekke Black Friday Deals! Zo kan boek je nu al een Float Only voor €30,- en een Vriendjesdate Float Only voor maar €60,-. In deze blog lees je alles over onze Black Friday Deals!

Float Only nu €25,-

Altijd al een keer willen babyfloaten? Maak dan je afspraak tijdens de Black Friday Week! In deze week boek je namelijk een Float Only voor maar €25,- in plaats van €30,-! Zo kan je goedkoop komen genieten met je kleine van een heerlijke floatsessie! Bij dit arrangement krijgt je kleine een nekband om, zodat hij of zij lekker veilig kan trappelen in het warme badje. Het is een super leuk uitje om te doen met baby’s, maar daarnaast heeft het ook nog eens heel veel voordelen. Zo vermindert het o.a. krampjes en verbetert het de coördinatie van de baby. Dit helpt bij het lopen en kruipen. Daarnaast bevordert het ook nog eens het slaapritme. Na een sessie zien wij regelmatig baby’s heerlijk in slaap vallen. Wil jij dit ook een keer komen baby floaten? Maakt dan tot en met 26 november je afspraak en profiteer van de Black Friday Deal!

Vriendjesdate Float Only nu €60,-

Ken jij iemand die net als jij ook net een kleine heeft gekregen? Dan is een Vriendjesdate Float Only super leuk om te doen. Dit arrangement is namelijk voor twee baby’s en vind plaats in onze sfeervolle privéruimte. Zo kan je echt even samen genieten van het moment. Eerst zullen de baby’s in een apart badje floaten en aan het einde van de sessie mogen ze nog samen in één badje! Een leuk moment om een foto te schieten. Tijdens de Black Friday Week boek je al een Vriendjesdate Float Only voor €60,- in plaats van €70,-. Je profiteert dus van maar liefst €10,- als je tot en met 26 november je afspraak maakt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *