Hoe oud moet je baby zijn voor De Baby Spa?

by in Algemeen 13 november 2023

Je bent net bevallen en hebt al wel eens over een baby spa gehoord. Je weet alleen niet vanaf welke leeftijd je kleine schat langs mag komen en tot welke leeftijd het mogelijk is. In deze blog lees je daar alles over!

Baby floaten en Baby massage

Bij De Baby Spa kan je kleine genieten van het baby floaten en een babymassage. Baby’s vanaf 14 dagen oud kunnen dit al doen. Hierbij is het wel van belang dat het navelstompje eraf is. Bij het babyfloaten zullen ze een speciale nekband om krijgen die voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Zo kunnen ze dus veilig trappelen in het warme water. Daarnaast kunnen ze tot en met 8 maanden genieten van een floatsesssie of een shatala babymassage. Na 8 maanden worden ze te groot en kunnen ze de Fun Float boeken!

Premature baby’s kunnen ook vanaf 14 dagen oud al bij De Baby Spa genieten van een heerlijk arrangement. De nekbanden sluiten goed aan, waardoor het 100% veilig is. Wel is het erg intensief voor zo’n kleintje. Daarom raden wij aan om altijd zelf in te schatten hoelang je baby het vol zou houden. Daarnaast kunnen premature baby’s en baby’s met fysieke achterstanden vaak tot 8, 9, 10 of 11 maanden bij ons terecht voor een arrangement. Dit verschilt uiteraard per baby, dus maak zelf de inschatting of vraag advies aan ons personeel om telleurstelling te voorkomen.

Fun Floaten

Ook na 8 maanden is het nog mogelijk om bij debabyspa te komen! Namelijk met een Fun Float. Dit arrangement is er voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud. Na 8 maanden worden de baby’s te groot voor de badjes. Daarom krijgen ze een speciale zit band, zodat ze alsnog lekker kunnen floaten. Bij baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud is een babymassage altijd in overleg. Op deze leeftijd worden de baby’s namelijk bewegelijker en raken ze sneller geprikkeld. Hierdoor kan het zijn dat de baby massage niet goed uitgevoerd kan worden. Als we er voor kiezen om de shantala baby massage niet te doen, mag de kleine langer babyfloaten.

Ben jij net bevallen? Dan ben je dus van harte welkom bij ons in de babyspa als je kleine tussen de 14 dagen en 12 maanden oud is. Maak je afspraak gemakkelijk online en kom genieten bij ons in de spa!