Kom samen voor een vriendjesdate!

by in Algemeen 6 november 2023

Heb jij een vriend, vriendin, familielid of kennis die net een kleine heeft gekregen en willen jullie samen naar De Baby Spa? Dat kan met de vriendjesdate! Met een vriendjesdate kan je met twee kleintjes gezellig samen langskomen en je arrangement zal ook nog eens plaatsvinden in de sfeervolle privéruimte. Zo heb je echt de volle aandacht voor elkaar! Baby’s vanaf 14 dagen oud kunnen al genieten van dit heerlijke arrangement. In deze blog lees je meer over de vriendjesdate bij de baby spa!

Vriendjesdate

Ultiem genieten bij De Baby Spa met twee baby’s? Ga dan voor de originele vriendjesdate! Bij dit arrangement gaan de kleintjes eerst heerlijk baby floaten in een apart badje. Aan het einde mogen ze ook nog even samen in 1 badje om te floaten. Dit is ook gelijk een super leuk moment om vast te leggen met een foto. Na de babyfloat zullen ze genieten van een heerlijke shantala babymassage. Onder professionele begeleiding mogen jullie zelf de baby massage uitvoeren. Bij het masseren kan je kiezen uit een mandarijn olie, lavendel olie of buikjes olie. Door zelf je kleine te masseren met een heerlijke olie bouw je samen een band op. Naast dat het een leuk en ontspannen uitje is brengt het ook nog eens enorm veel voordelen met zich mee. Zo bevordert het floaten de coördinatie van de baby, dit helpt bij het kruipen en lopen. Daarnaast stimuleert de massage de darmpjes van je baby, wat zorgt voor vermindering van o.a. krampjes en constipatie. Een vriendjesdate voor twee baby’s in een privéruimte kan je al boeken voor €90,-. Met wie kom jij genieten van een vriendjesdate?

Vriendjesdate Float Only

Naast de normale vriendjesdate hebben wij ook nog een vriendjesdate float only. Ook dit arrangement is voor twee baby’s en zal plaatsvinden in de sfeervolle privéruimte. Het enige verschil is dat de baby’s bij dit arrangement enkel gaan babyfloaten. Een vriendjesdate float only boek je nu voor maar €70,-! Baby’s van 14 dagen tot 8 maanden oud kunnen al komen genieten van een vriendjesdate of vriendjesdate float only. Is je baby tussen de 8 maanden en 12 maanden oud? Dan kan je ook langskomen en zullen de baby’s een speciale fun float band krijgen. De babymassage voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud is enkel in overleg. Uit ervaring is gebleken dat baby’s met deze leeftijd snel afgeleid worden door hun omgeving. Dit zorgt ervoor dat ze gaan bewegen en de babymassage onmogelijk wordt.