Eindejaarsdeal bij De Baby Spa

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam, Uncategorized 11 december 2023

Het jaar is alweer bijna tot zijn eind gekomen en dat willen we vieren bij De Baby Spa dus hebben wij weer een knaller van een actie voor jullie! Wat deze eindejaarsdeal inhoud lezen jullie verder in deze blog, dus wil jij nog even heerlijk komen babyfloaten samen met jouw kleine? Lees dan vooral even verder!

Float Only

Wat is er nou leuker dan jouw kleine te zien genieten? Daar zou je (bijna) alles voor over hebben toch? ???? Bij ons in De Baby Spa is het ultiem genieten voor jouw baby. Tijdens het Float Only arrangement zal hij een floatband om zijn nekje krijgen waarmee hij heerlijk gewichtloos in het water kan floaten. Het badje is lekker verwarmd waardoor hij het niet koud zal krijgen. Het is niet zomaar dat jouw baby dit zo lekker vind. Het doet ze namelijk denken aan de tijd dat hij nog lekker veilig en warm in jouw buik aan het ronddobberen was. Dit arrangement boek je nu voor maar €25,- in plaats van €30,-.

Fun Float Only

Het arrangement hierboven (Float Only) is voor baby’tjes tussen de 2 weken en 8 maanden oud, maar uiteraard hebben wij ook gedacht aan de oudere baby’s tussen de 8 maanden en 12 maanden oud. Namelijk de Fun Float Only! Vind jouw baby het heerlijk om lekker in een warm badje te chillen en te spelen en spetteren in het water? Dan is dit het arrangement voor jullie! In plaats van een nekband (zoals bij de Float Only) zal hij nu in een zit band gaan (zie afbeelding). Hierbij zijn zijn armpjes lekker vrij waardoor hij lekker kan spetteren in het water. Want was is er nou leuker dan een heel golfslagbad te creëren tijdens je Floatsessie ???? Dit arrangement boek je nu ook voor maar €25,- in plaats van €30,-.

Baby Float bij De Baby Spa

Voordelen baby float

Naast alle voordelen die hierboven al benoemd zijn, levert een Floatsessie nog meer voordelen op voor jouw baby;

  • Het Floaten zorgt voor een vermindering van de krampjes door de tegendruk van het water.
  • De baby float heeft een positief effect op de spijsvertering door de bewegingen in het water.
  • Het is goed voor de spieren, longen en het hartje. Het staat gelijk aan een uur intensief sporten voor volwassenen!
  • Dit zorgt er logischerwijs ook voor dat het slaapritme verbeterd wordt. Het warme water heeft ook een kalmerende werking op de baby.
  • En tot slot verbetert het de balans en coördinatie van je baby. Dit kan erg handig zijn bij het kruipen en lopen straks ????

Floaten en massage bij De Baby Spa

Vindt jouw baby het ook heerlijk om gemasseerd te worden of lijkt jou het leuk om de Shantala babymassage te leren? Bekijk dan eens onze andere arrangementen. Zo bieden wij ook de Float & Shantala aan waarbij de kleine eerst gaat floaten en vervolgens nog een beetje éxtra in de watten gelegd wordt door een fijne massage van jou!