Help welke sessie moet ik boeken bij welke leeftijd?

by in Babyfloat, Shantala babymassage 12 februari 2024

Wij bij de baby spa Rotterdam bieden verschillende soorten arrangementen aan. We hebben de float en shantala massage, float only en de fun float. Maar welke leeftijd bij welke sessie? In deze blog gaan wij jou hierbij helpen.

Float en shantala massage.

Hier bij de baby spa hebben we het arrangement float en shantala massage. Dit arrangement is te boeken voor je kleintje vanaf 2 weken t/m 8 maanden, eigenlijk ben je dus al welkom bij onze babyspa wanneer het naveltje geheeld is. Je baby gaat 20 minuten in bad en vervolgens ga jij de baby massage bij je kleintje doen en die duurt 10 tot 15 minuten. De babymassage brengt een aantal voordelen met zich mee bijvoorbeeld de stimulatie van de darmen maar ook de daling van het stresshormoon, dit kan betekenen dat je kleine beter gaat slapen. Heb je nou toch het idee dat de shantala babymassage het niet is voor je baby dan kan je altijd kijken voor het float only arrangement.

Float only.

Wij bieden ook het float only arrangement aan. Dit arrangement is te boeken vanaf 2 weken tot en met 8 maanden. In dit arrangement bij onze baby spa krijgt je kleintje de band om de nek en gaat hij of zij voor 30 minuten lekker baby floaten in het bubbelbad. Jij kan dus gewoon lekker gaan zitten en voor 30 minuten genieten van hem/haar. Ook heeft de baby float een aantal voordelen zoals het verbeteren van de balans maar ook is het goed voor het slaapritme van jou baby en het verminderd eventuele buikkrampjes.

Fun float.

Voor het fun float arrangement is het noodzakelijk dat je kleine al zelfstandig kan zitten. Je baby zal rond de 8 maanden eigenlijk al wel zelfstandig kunnen zitten. Dus dit arrangement kan je boeken vanaf 8 maanden tot en met 12 maanden. Als je voor hem/haar de fun float heb geboekt krijgt je baby allemaal speeltjes in het water waar je kleine lekker gebruik van mag maken, ook heb je de optie om nog een shantala massage te geven aan je baby. Als je dit zou willen moet je wel denken dat hij/zij 10 tot 15 minuten stil moet liggen. Houd je kleine meid of mannetje dit niet vol dan raden wij je aan om ze gewoon lekker 30 minuten in bad te laten zitten. Zo kan de kleine lekker zijn energie kwijt.

Nu weet je welk arrangement je kan boeken dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar dit moment met je kleine!