Floaten bij De Baby Spa met de Sleutel van Rotterdam

by in Babyfloat, Rotterdam 29 januari 2024

Wonen jullie in Rotterdam en verwachten jullie binnenkort een kleine of zijn jullie pas trotse ouders geworden van een kleine? Dan hebben jullie geluk! Op het moment dat je namelijk je kindje aangeeft in Rotterdam ontvang je De Sleutel van Rotterdam. Hier kan je super leuke dingen mee doen en dus ook bij De Baby Spa. Lees er in deze blog meer over.

Wat is De Sleutel van Rotterdam?

Misschien ben je al wel bekend met de Rotterdampas. Hiermee kan je allerlei leuke uitjes doen in Rotterdam. Nu hebben De Sleutel en de Rotterdampas een samenwerking met elkaar, zodat je nog meer leuke kortingen kan ontvangen op allerlei leuke uitjes samen met jullie kleine! Op het moment dat jij een kleine hebt gekregen en in Rotterdam woont, krijg je De Sleutel thuis opgestuurd en kan je op hun website zien welke uitjes er allemaal meedoen aan deze samenwerking. Sinds 1 januari 2022 zijn wij hier ook onderdeel van.

Hoe maak ik gebruik van De Sleutel bij De Baby Spa?

Met De Sleutel van Rotterdam kan je een heerlijke Float Only boeken bij De Baby Spa met 50% korting! In plaats van €40,- betalen jullie dus maar €20,-. Een echte topdeal dus! Via de website van De Sleutel of via onze eigen website kan je jouw afspraak inplannen. Kies de datum en tijd die voor jullie het beste uitkomt, betaal het bedrag van €20,- en kom heerlijk genieten van jullie arrangement! Let wel op dat je de Sleutel meeneemt naar jullie bezoek aan De Baby Spa. Heb je de Sleutel niet bij je? Dan zijn we helaas genoodzaakt om alsnog het reguliere bedrag van €40,- in rekening te brengen. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.

Wat is een baby float?

Onze baby float is al te boeken vanaf 2 weken tot 8 maanden oud. Bij binnenkomst mogen jullie de baby uitkleden en een zwemluier aan doen. Deze zwemluiers hebben wij voor jullie liggen, maar uiteraard mag je ook eigen zwemkleding meenemen als je dat leuk vindt. Dan zal één van onze collega’s de floatband om het nekje doen en hem in het babybadje zetten. Vaak zie je dat de kleintjes vrij snel heerlijk ontspannen en soms zelfs, al floatend, in slaap vallen ???? Na zo’n 20 minuutjes is het weer tijd om uit het badje te gaan. Uiteraard kijken we altijd goed naar de baby hoelang hij het volhoudt. De ene baby houdt het langer vol dan de ander. Als de baby er al eerder dan 20 minuten klaar mee is, halen we hem er uiteraard uit. Na het Floaten kan je hem lekker afdrogen en weer aankleden. Wat zal hij heerlijk gaan slapen!

Je kan één keer gebruik maken van deze actie met De Sleutel, maar uiteraard ben je daarna ook nog vele keren welkom om te komen genieten samen met de kleine! Wil je liever een Float én massage arrangement? Die kan je boeken voor €50,-! Tot snel ????