Privé sessie en vriendjesdate

by in Algemeen 6 maart 2024

Wil je nou in alle rust komen genieten van je kleintje, of wil je juist gezellig samen met een vriendin, zus, nicht of collega naar de baby spa komen? Dit kan bij ons in de babyspa Rotterdam. Wij hebben namelijk het arrangement privé sessie of vriendjes date. In deze blog ga ik je uitleggen hoe en wat je kan verwachten als je deze sessie boekt.

Privé sessie

Bij de baby spa Rotterdam bieden wij een privé sessie aan. Dit houd in dat jij samen met je partner kan komen en dan alleen in de spa bent met een van onze collega’s. Zo is alle aandacht en rust voor jullie. Baby’s vanaf 2 weken mogen al komen voor de privé sessie. Je kleine zal eerst lekker 20 min in het water gaan om te floaten en daarna zal een van onze collega’s de shantala massage voordoen op de pop zodat u het bij uw eigen kindje kan doen. Wel is het zo als u de privé sessie boekt de regels nog steeds hetzelfde zijn. De regels zijn dat er per baby maar 2 mensen mee mogen en geen kinderen onder de 10 jaar, die worden niet toegelaten. Als u dus met een kind van boven de 10 jaar komt hou er dan rekening mee dat jullie dan ook met zijn tweeën komen, anders kan het zijn dat 1 iemand buiten moet wachten.

Vriendjesdate

Ook de vriendjesdate is een arrangement die je bij ons kan boeken. Dit betekend dat je samen met een vriendin, nicht of zus die ook een baby heeft kan komen bij ons in de baby spa. Je komt dan in de privé ruimte te zitten waar 2 badjes naast elkaar staan en de kleintjes kunnen lekker in het water floaten en de laatste 10 minuten is het ook nog een optie om ze bij elkaar in een badje te doen. Let wel op dat alleen baby’s onder de 8 maanden bij elkaar in een badje gezet kunnen worden. Dit omdat de fun float band te groot is en er geen baby meer bij kan. Ook bij de vriendjesdate zit de shantala babymassage. Dus dat betekend dat de baby’s eerst 20 minuten in bad gaan en vervolgens een massage krijgen van jou!

Vriendjes float only

Als je nou denkt dat de massage niks is voor jou baby of die van je vriendin, nicht of zus dan kan je ook kiezen voor de vriendjes date float only. Dat is hetzelfde als bij de vriendjesdate alleen nu zitten ze dan 30 minuten in bad in plaats van 20 minuten. Bij dit arrangement is het ook mogelijk om de kleintjes de laatste 10 minuten bij elkaar in het badje te doen. Onthoud wel dat hier ook na de 8 maanden de baby’s niet meer bij elkaar in bad kunnen.  Wel is het zo dat ze naast elkaar blijven zitten.  

We hopen u snel te zien bij ons in de baby spa Rotterdam en vergeet niet uw afspraak te boeken!