De vriendjesdate bij De Baby Spa

by in Babyfloat, Shantala babymassage 17 juni 2024

Bij de Baby Spa bieden wij verschillende arrangementen aan voor jouw baby. 1 van onze arrangementen is ‘Vriendjesdate’. In deze blog vertel ik je over dit arrangement. Lees je mee?

Hoe ziet de vriendjesdate eruit?

Voordat het begint verzoeken wij je altijd om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wij vragen dit zodat we rustig kunnen beginnen. Bij binnenkomst word je door 1 van onze medewerkers naar je eigen commode gebracht. Hier kleed je zelf de baby uit, vervolgens brengen wij de speciale float band aan om de nek van jouw baby. Daarna gaan de baby’s allebei in een aparte babybubbelbad. Aan het einde van de sessie kunnen de baby’s ook samen baby floaten. Dit gebeurt alleen als allebei de baby’s het toelaten natuurlijk! Na de babyfloat is het tijd voor de Shantala baby massage, hier kan jouw baby nog even extra ontspannen na de baby float! De babymassage wordt door jullie zelf gegeven onder begeleiding van een gediplomeerde masseuse. Je kunt kiezen uit 3 soorten oliën tijdens de baby massage: manderijn olie, lavendel olie en buikjes olie.

Wat zijn de voordelen van de vriendjesdate?

Naast dat het natuurlijk super gezellig is, brengt het ook veel voordelen mee voor je baby!

  • Door het warme water, de bubbels en het schommelen van het water kan de baby volledig ontspannen. Hierdoor hebben ze minder last van krampjes
  • Door een heerlijke shantala babymassage krijgt jouw baby goede ontspanning. Dit zorgt ervoor dat je baby beter kan slapen.
  • Het baby floaten helpt met de coördinatie van jouw baby. Dit kan helpen bij het zwemmen, lopen en kruipen.

Vriendjesdate Float Only

Bij dit arrangement geniet jouw baby alleen van een babyfloat. Hierbij gaat je baby ook eerst alleen in het baby bubbelbadje. Hier heeft die kleine lekker de tijd en ruimte om lekker te ontspannen. Bij de laatste 10 minuten is het ook mogelijk dat de baby’s samen kunnen gaan floaten. Dit gebeurt alleen als de andere baby het toelaat natuurlijk! Als de baby’s dit niet willen dan kunnen zij natuurlijk gewoon verder gaan met alleen floaten.

Andere arrangementen

Bij de Baby Spa bieden wij dus verschillende arrangementen aan. Heb je een baby die tussen de 8 en 12 maanden is? Dan is het Fun Float arrangement wel iets voor jouw baby! Tijdens dit arrangement kan je baby ook heerlijk genieten van een babyfloat en massage!