Moederdag bij De Baby Spa

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 19 april 2022

Er zijn veel leuke dingen om een mooie dag als Moederdag te vieren, maar er is niets mooier dan het samen te vieren met je kindje! De Baby Spa geeft heel veel moois, niet alleen voor jou maar juist ook voor de baby! Zo genieten jullie samen van een arrangement en versterk je de band tussen jou en de baby! Uiteraard geniet je als moeder even veel als je baby tijdens het floaten, maar kunnen we de Moeder zelf ook niet vergeten. Daarom opent Zwanger & Relax binnenkort haar deuren en dat maakt het moeder zijn nog leuker dan het al is. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt?

Ruimtes

Wij van De Baby Spa houden wel van een beetje uitpakken, vooral als het gaat om de dagen dat er iets gevierd moet worden of iemand in het zonnetje mogen zetten. Dit keer mogen we de moeders in het zonnetje zetten.

Uiteraard maken we er dit jaar weer wat moois van, zowel voor de reguliere als privé ruimte. In de reguliere ruimte zijn meerdere arrangementen beschikbaar, denk aan de Float Only, Fun Float en De Float & Shantala massage. ????

Ook de privéruimte wordt omgetoverd tot een liefdevolle ruimte, zowel voor de baby als voor mama. Een privésessie komt veel overeen met een Float & Shantala arrangement. Maar dan ben je in een fijne privéruimte zonder andere bezoekers.

Moederdag Combideal

Uiteraard kunnen we Moederdag niet voorbij laten schieten om samen te genieten met de kleine. Daarom hebben we een leuke Moederdag Combideal samengesteld in samenwerking met Zwanger & Relax. Het combideal arrangement wordt voor maar €30,- aangeboden en houd het volgende in:

– Floaten in de week van 3 t/m 8 Mei
– Ontvang een Cadeaubon van Zwanger & Relax twv. €10,- Cadeau!
  (de cadeaubon kan weggegeven worden, dus is niet persoonsgebonden)
– De Baby Spa aangekleed in Moederdag stijl
– Max. 30min. floaten in een privé badje
– Gratis geprinte foto van jullie bezoek

Arrangementen van Zwanger en Relax

Zwanger & Relax heeft veel keuze aan arrangementen. Je kan kiezen voor een losse massage of ga je voor ultiem genieten met een premium massage in de vorm van het Mom To Be of Mom-Time arrangement? Kan hier allemaal! Deze arrangementen zijn ook beschikbaar in een Duo variant, wat dus betekend dat je samen met iemand ultiem kan genieten!

De arrangementen die wij aanbieden zijn:

Zwangerschapsmassage
Postpartum Massage
Littekenmassage
Ontspanningsmassage


De Zwangerschapsmassages en Premium arrangementen zijn geschikt vanaf het tweede trimester (week 14) van je Zwangerschap. Bij het Postpartum arrangement kan je bij ons genieten vanaf 4 weken na je bevalling. Een bevalling met een keizersnede zorgt voor veel lagen van litteken. Om dit litteken te laten behandelen kan je een Littekenmassage van 30 minuten boeken vanaf 12 weken na de bevalling!

Boek nu!

Hebben we je genoeg warm gemaakt en kan je niet wachten om dit arrangement te ervaren? Boek snel je Moederdag Combideal bij De Baby Spa en profiteer van de voordelen! Dit arrangement bieden we maar tijdelijk aan, dus een extra reden om je afspraak snel in te boeken!