Vriendjesdate in het kort

by in Algemeen, Rotterdam 25 april 2022

Er is niets leuker dan samen met je zus, nicht, collega of vriendin even quality time in te plannen. Wij van De Baby Spa hebben daarvoor een perfecte oplossing, niet alleen voor de volwassenen maar ook voor de kleintjes! Terwijl jullie kleintjes samen floaten in 1 badje, mogen de volwassenen zorgen voor herinneringen door beelden vast te leggen. ???? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer in deze blog:

Wat is een vriendjedate?

De vriendjesdate heeft dezelfde aspecten als een Float & Shantala arrangement, maar dan met 2 baby’s tegelijk. Of dat nou een broer, zus, neef, nicht, vriend of vriendin is, met de vriendjesdate versterken de baby’s hun band met elkaar! Na dat de baby’s eerst individueel in een badje hebben gedobberd, kunnen ze de laatste 10/12 minuten lekker samen genieten in 1 bad.

Verloop van de vriendjesdate

De vriendjesdate bevind zich in de privéruimte, waarnaar jullie worden begeleid nadat jullie zijn verwelkomd door onze dames. Beide baby’s krijgen een eigen privé badje toegewezen waar zij heerlijk zullen floaten. Uiteraard worden jullie stap voor stap begeleid door 1 van onze medewerksters. Indien gewenst worden de baby’s tegen het eind van de floatsessie nog even samen in één badje gezet zodat ze nog even samen kunnen floaten (let op: dit doen wij natuurlijk alleen als beide baby’s het toelaten en niet al te moe of huilerig zijn en er uit willen).

Shantala Massage

Na het floaten volgt de Shantala Babymassage. Onder begeleiding van onze professionele babymasseuse geven jullie zelf de massage aan je baby. Zij staat tussen jullie in bij de commode en doet alle handelingen voor op een pop. Doordat je zelf de massage geeft, werk je tegelijkertijd aan de band tussen ouder en kind en voelt het natuurlijk allemaal lekker vertrouwd aan. De kosten van een Vriendjesdate zijn €90,- voor twee baby’s. Let op: voor de baby’s tussen de 8 – 12 maanden oud is de Shantala babymassage enkel in overleg! Wij hebben gemerkt dat kindjes van 8-12 maanden oud vaak tijdens de massage worden afgeleid door hun omgeving en hierdoor niet meer stil kunnen liggen en te bewegelijk worden.

Leeftijd

Ons vriendjesdate arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Voor de baby’s tussen 8 maanden tot 12 maanden oud is het ook mogelijk om de vriendjesdate te boeken, echter is samen floaten in 1 badje dan niet mogelijk omdat de floatbanden te groot zijn voor onze badjes. Maar gegarandeerd naast elkaar floaten in een fijne privéruimte natuurlijk wel. Dus is één van de twee baby’s of allebei de baby’s tussen de 8-12 maanden oud en willen jullie een Vriendjesdate boeken? Geef dit dan aan in de notities bij het boeken, dan zorgen wij ervoor dat de speciale zit band voor jullie klaar ligt.

Nu we alles hebben uitgelegd over de Vriendjesdate, gaat uiteraard je hartje al kloppen om een vriendjesdate in te boeken! Boek nu jullie afspraak en kom ultiem genieten samen met jullie kleintjes ????❤