3 Jarig bestaan van De Baby Spa + Opening Zwanger & Relax

by in Algemeen 9 mei 2022

Je leest het goed, 3 jaar alweer! En uiteraard kunnen we dat niet aan ons voorbij laten gaan en gaan we dit groots vieren samen met jou! Hoe zal je je nu afvragen? Doormiddel van een leuke aanbieding en als klap op de vuurpijl: De opening van Zwanger en Relax! In deze blog lees je meer over het 3 jarig bestaan van De Baby Spa en de Opening van Zwanger en Relax. ????

Opening De Baby Spa Rotterdam

Op Woensdag 11 Mei 2019 hebben wij de grootse Baby Spa van Nederland geopend. Nu 3 jaar verder mogen we het 3 jarig bestaan vieren dat De Baby Spa haar deuren in Rotterdam heeft geopend en wat zijn wij daar enorm trots op. Deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen en steun van onze klanten, familie en goede vrienden. Wij zijn jullie daar enorm dankbaar voor! Het waren 3 jaren vol enthousiasme en leuke herinneringen voor onze werknemers maar ook voor onze bezoekertjes! ????

Opening De Baby Spa Tilburg

Op 11 November 2019 is ons nieuwe kindje geboren in Tilburg op een prachtige locatie aan de Heuvelring 216. Al direct na de opening van onze locatie in Rotterdam bleek De Baby Spa een enorm succes te zijn. We merkten dat onze bezoekers vanuit heel Nederland kwamen en kregen regelmatig de vraag of we niet dichterbij ook een vestiging konden openen. Vaak was dit bedoeld als grapje, maar het zette ons toch aan het denken. Een tweede vestiging in een andere stad in Nederland leek ons een super goed idee. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, tantes, iedereen wilden allemaal met hun kleine langskomen om lekker te ontspannen. Tot de dag van vandaag blijkt het een groot succes te zijn in Tilburg, onze dames in de spa zien elke week weer nieuwe lachende gezichtjes en dat zorgt voor enthousiasme en leuke herinneringen! Daarom werd het tijd om uit te breiden, niet in een nieuwe locatie van De Baby Spa maar de opening van Zwanger & Relax.

Opening Zwanger & Relax

Naast het 3 jarig bestaan van De Baby Spa, opent Zwanger & Relax op Woensdag 11 Mei ook haar deuren! Zwanger & Relax is pal naast De Baby Spa gevestigd en dat maakt de opening extra speciaal!

Wij willen jullie graag uitnodigen om op Woensdag 11 Mei de opening samen met ons te vieren onder het genot van een glaasje champagne en een gebakje. Wij zullen jullie als een van de eersten een rondleiding geven door onze spa en meer vertellen over onze arrangementen. Ook boek je op deze dag jouw arrangement met 50% KORTING aan de balie!

Komen jullie de Opening van Zwanger en Relax samen met ons vieren? Dit allemaal kan aan de Spitsenhagen 7, 3078 BM Rotterdam. Wij zullen dit enorm gezellig vinden, hoe meer zielen hoe meer vreugd ????!