Haal het maximale uit je sessie!

by in Algemeen, Rotterdam 2 mei 2022

Een bezoekje aan De Baby Spa is een momentje voor jullie als gezin. Uiteraard willen jullie er ultiem van genieten met je baby in het bijzonder! Maar wat is er nodig om het maximale uit je sessie te halen? In deze blog lees je daar meer over!

Aanvang

Om je bezoek goed te laten verlopen worden jullie 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we het arrangement rustig van start laten gaan. Als je 15 minuten of langer vertraagt bent, kunnen we de afspraak helaas niet laten doorgaan. Dit vanwege het verloop van de agenda en de volgende floaters!

Voeding en rust

Om bij ons in de spa de drukte te vermijden vragen wij om je baby thuis alvast te voeden. Dit is voor de baby en de mede-floaters het fijnst, maar uiteraard ook voor de ouders en medewerksters! Zelf adviseren wij je baby maximaal een uur voor de afspraak nog voor het laatst te voeden.

Rust is een belangrijke factor voor de baby, tijdens het floaten maar ook voor het floaten! Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en met een vol buikje het arrangement begint. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden, want het floaten kan best wat energie van jouw kleine vragen! Ook willen we meegeven je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. We raden aan bijvoorbeeld voor de sessie beter niet uit eten te gaan of te gaan winkelen, zo komt de baby met rust De Baby Spa binnen ????

Maximaal bezoekers

Wij hebben ervaren dat sommige baby’s ook wel eens kunnen worden afgeleid door de omgeving. Naast de veiligheid die we hanteren in de Spa, proberen wij het aantal bezoekers die tegelijk aanwezig zijn zo veel mogelijk te beperken. Hierom hanteren wij de regel om per baby maximaal 2 bezoekers mee te mogen nemen. Ook in de Privéruimte worden hier geen uitzonderingen voor gemaakt. Kinderen tot 10 jaar worden helaas niet toegelaten, dit omdat zij een afleidende factor voor de baby’s, maar ook voor de ouders kunnen zijn.

Wat wij in huis hebben

Als ouder wil je natuurlijk altijd goed voorbereid op pad met jouw baby, zodat hij aan niets tekort komt. Om deze zorg een klein beetje van je af te nemen, zorgen wij ervoor dat we in de Spa wat items voor jullie klaar hebben liggen.

Wat wij voor de baby’s klaar hebben liggen zijn: zwemluiers, handdoeken en massageolie. Dus het enige wat jullie nog maar mee hoeven te nemen, zijn droge kleertjes voor na de sessie en eventueel een speentje voor de kleine.

Foto’s en Video’s

Om je bezoek nog leuker te maken, mogen er uiteraard foto’s en video’s gemaakt worden. Ook wij zullen (met toestemming) leuke foto’s en video’s maken voor content op onze social media kanalen.

Als je eigen foto’s en video’s maakt, zouden wij het erg leuk vinden als jij je foto online plaatst op je eigen social media kanaal en @debabyspanederland in je bericht tagt. Houd er wel rekening mee dat je geen andere bezoekers die op dat moment in De Spa zijn fotografeert of filmt. Als jij jouw foto op Instagram plaatst en onze hashtag gebruikt, zal deze gratis voor je geprint worden! Super leuk voor in het plakboek of om te geven aan opa en oma.

Nu we alles hebben uitgelegd om het maximale uit je sessie te halen, is het tijd om het zelf te ervaren! Zie hier alle arrangementen en boek hier snel en gemakkelijk jouw afspraak!

Tot snel!