Super Summer Deal: Float Only nu maar €25,-!

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 4 juli 2022

Ook tijdens de zomer zijn jullie van harte welkom bij De Baby Spa! Daarom hebben wij een leuke deal bedacht; de Super Summer Deal, de Float Only voor maar €25,-! Daar kan je natuurlijk geen nee tegen zeggen. Maar wat houd het Float Only arrangement precies in? Dat lees je in deze blog!

Hoe verloopt het Float Only arrangement?

Hetgeen waar een Baby Spa toch wel om bekend staat, is het floaten van de kleintjes in de nekbanden. Dat is ook exact wat jouw baby zal gaan doen op het moment dat je een Float only hebt geboekt. Jouw kleine krijgt een speciale floatband om en mag dan heerlijk dobberen in het warme water van het babybadje, lekker ontspannen. En om het nog leuker te maken kunnen na een tijdje de bubbels en gekleurde lampen ook nog aan.

Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Is jouw baby tussen de 8 maanden en 12 maanden oud? Dan kan je een heerlijke Fun Float boeken!

De voordelen van een Baby Float

Naast dat het natuurlijk een erg leuk gezicht is om jouw baby in zo’n floatbandje te zien drijven, heeft het nog veel meer voordelen! Zowel emotionele voordelen als lichamelijke. Hier een aantal op een rijtje;

  • Het is een lichte workout voor jouw kleine die helpt bij het versterken van de spieren, de longen en het hart van jouw baby
  • Het warme water werkt erg kalmerend en is ook ontzettend goed voor het slaapritme
  • Het floaten ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen
  • Het verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn kan helpen bij het kruipen, lopen en zwemmen
  • Het kan ook veel baat hebben bij krampjes door de tegendruk van het water
  • Het heeft een positief effect op de spijsvertering

Dus naast het genieten van jouw kleine, heeft het ook op langer termijn genoeg voordelen! Uiteraard is dat fijn voor je baby, maar ook zeker voor jou ????

Praktische informatie voor tijdens jouw afspraak

Super leuk als je een afspraak hebt gemaakt bij De Baby Spa! Dan kan het aftellen beginnen ???? Er zijn een paar dingen die handig zijn om te weten, zodat we optimaal kunnen genieten van de sessie;

  • Zorg dat je ongeveer 5 minuutjes voor aanvang aanwezig bent, zodat we rustig kunnen starten met de sessie. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Helaas is het niet mogelijk om de baby te voeden bij ons in de zaak. Dit omdat het anders al gauw te druk en te vol wordt in verband met de andere afspraken die op de agenda staan. Daarom willen wij vragen om je kleine thuis te voeden, maximaal een uur van te voren, zodat de kleine geen honger krijgt, maar ook niet té vol zit tijdens het floaten.
  • Foto’s en video’s maken mag uiteraard en extra leuk als je ons wilt taggen @debabyspanederland, maar let er wel op dat er geen andere bezoekers of baby’s op de foto staat. Dit uiteraard in verband met de privacy van iedere bezoeker.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers mee. Helaas zijn kinderen onder de 10 jaar niet toegestaan in De Spa, omdat we uit ervaring hebben gemerkt dat dit voor een afleidende factor kan zorgen, zowel voor de floatende kleine als voor uzelf als ouder.

Dus kom de voordelen voor jouw kleine ervaren en boek jouw Floatsessie nu voor maar €25,-! Wil jij liever een sessie met jouw kleine waarbij je ook de Shantala babymassage geeft? Boek dan de Float & Shantala!