10 dingen die je gaat missen wanneer je baby geen baby meer is!

by in Algemeen 8 augustus 2022

Je hoort het ouders vaak zeggen: ‘Geniet er nog maar van nu hij/zij nog zo klein is!’. En dat moet je ook zeker doen! Het eerste jaar van jouw kleintje gaat zo snel en die tijd krijg je niet meer terug. Er komt een dag dat ook jij je gaat afvragen: waar is de tijd gebleven?

In deze top 10 bespreken we de punten die je vast en zeker gaat missen aan jouw, nu nog kleine, frummeltje!

1. DE PAS GEBOREN BABY GEUR. Je ziet het vaak! Andere moeders die intens beginnen te snuffelen aan jouw baby, haha ja het gebeurt echt! Deze geur is uniek en herken je uit duizenden.

2. Baby vet! Het is heerlijk om er liefkozend in te knijpen! Dat zijdezachte huidje te voelen en lekker die vetrolletjes te tellen!

3. UREN je kleintje aanstaren zonder dat hij/zij het doorheeft!

4. Het eerste geluidje! Het eerste geluid wat er uit dat keeltje komt ga je noooit vergeten! Is het een lachje? Een gil? Hoorde ik al een naam?!

5. Die super super super kleine ienie mini voetjes. Die blijven niet lang zo klein!

6. Dat zijdezachte babyhaar. Wat voelt dat toch lekker! Zo zacht!

7. Borstvoeding geven. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk of even makkelijk. Maar oh, wat een unieke ervaring.

8. Baby kleding! Iets wat we niet kunnen vergeten. Jouw kleine frummel gaat heel snel groeien! En zal daarom dus ook heel snel uit zijn/haar baby kleertjes gaan groeien.

9. Het NON-STOP knuffelen, oppakken, rond zeulen van jou kleine baby. Geniet er nog maar van! Peuters houden er namelijk minder van☹

10. Een bezoek aan De Baby Spa! Na 12 maanden worden de baby’s helaas te groot voor de badjes. Vergeet dan ook zeker niet voor die tijd te genieten van de heerlijke arrangementen met je kleine schat. Lekker trappelen in het warme water van het badje en/of een heerlijke shantala babymassage. In het eerste jaar is dit een super leuke uitje die je samen met de baby kan doen! Ben je benieuwd welke arrangementen wij hebben? Bekijk dan hier de arrangementen van De Baby Spa!

Vind je het alsnog heel spannend en wil je wat tips? Bij de baby spa kan je al langs komen wanneer jouw kleine 2 weken oud is. Geniet van een heerlijke float sessie gevolgd door een relaxte shantala baby massage.

Ook voor ouders die het niet spannend vinden is De Baby Spa HET uitje om lekker met z’n drietjes te komen genieten. Vind je het fijn om in een privéruimte te zijn met jouw gezin? Dat kan ook! Kies dan voor een privésessie.