De Baby Spa Rotterdam

by in Algemeen, Rotterdam 15 augustus 2022

Deze week gaan we het hebben over De Baby Spa zelf. Wie werken er? Hoe is het begonnen? En andere leuke feitjes en weetjes over onze Baby Spa. Lees vooral verder!

Hoe is De Baby Spa ontstaan?

Laten we beginnen bij het begin. Het ontstaan van De Baby Spa. Inmiddels bestaat De Baby Spa Rotterdam alweer iets meer dan 3 jaar. Diana, de eigenaresse, is 12 jaar geleden begonnen met Tshirtdeal. Ze zijn met z’n tweeën gestart op een zolderkamertje en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een leuk, jong en gezellig team! Daarvoor heeft ze een lange tijd in de kraamzorg gewerkt, wat ze altijd met heel veel plezier gedaan heeft. Elke keer als ze een baby zag of bij een geboorte mocht zijn, ging het bij haar kriebelen. Tijdens een vakantietripje naar het buitenland kwam ze een baby wellness tegen en dat was direct bingo! Dit is wat ze wilde gaan doen. Na wat onderzoek bleek dat er nog maar 3 baby spa’s in Nederland waren, dus een mooie mogelijkheid om onze eigen Baby Spa op te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Op 11 mei 2019 hebben wij de grootste Baby Spa van het land geopend aan de Spitsenhagen 9 in Rotterdam Ijsselmonde en tot op de dag van vandaag mogen wij dagelijks kersverse gezinnetjes en jonge baby’tjes verwelkomen om te laten genieten in onze spa!

De Baby Spa

In onze baby spa kan je terecht voor verschillende arrangementen samen met jouw kleine. Ook voor 2 baby’s hebben wij leuke arrangementen waarbij ze samen kunnen genieten van hun ontspansessie. Alleen Floaten, alleen de Shantala babymassage of een combinatie van beide. In de reguliere ruimte of in de Privéruimte. Het kan allemaal. En dat al vanaf €30,-!

Wij hebben een commode met een lengte van maar liefst 6 meter waar 7 baby’s tegelijkertijd op kunnen liggen. Ideaal om jouw kleine aan een uit te kleden en om de heerlijke Shantala babymassage te geven. Daarnaast hebben we uiteraard ook de welbekende babybadjes, 6 stuks! Twee in de Privéruimte en vier in de reguliere ruimte.

Ons team

Al onze meiden hebben de nodige ervaring op dit vak, zodat jullie ook op een veilige manier kunnen genieten van jullie bezoek. Ons team bestaat uit vier meiden. Diana, Jaimy, Shirley en Kaylee.

Diana is, zoals eerder al vermeld, de eigenaresse van De Baby Spa. Ze is zelf ook vaak te vinden in De Baby Spa Rotterdam. Naast dat ze de ervaring heeft van haar eigen 3 kinderen, heeft ze dus ook een hele tijd in de kraamzorg gewerkt.

Diana

Jaimy werkt ook al sinds het begin bij De Baby Spa en heeft, voordat ze bij De Baby Spa begon, ook een lange tijd in de kraamzorg gewerkt. Ze is moeder van 2 kinderen en bij haar kan je terecht voor al je vragen. Zij heeft al een heleboel baby’s mogen laten genieten in onze Spa!

Jaimy

Shirley is een échte, gezellige Brabander en ze brengt altijd de nodige gezelligheid en vrolijkheid met zich mee! En met een beetje geluk ook nog een paar Bossche bollen ???? Ze zal er alles aan doen om jullie bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen.

Shirley

Kaylee werkt ook bij De Baby Spa Rotterdam. Ze vindt het enorm leuk werk en heeft erg veel liefde voor baby’s en kinderen. Ze krijgt elke dag weer kriebels als met de baby’tjes mag werken!

Kaylee

Wij hopen jullie binnenkort te zien in onze Spa, zodat wij jullie een heerlijk momentje rust en ontspanning met elkaar kunnen geven! Tot snel ????