Super Summer Deal: Fun Float nu maar €30,-!

by in Algemeen, Rotterdam 11 juli 2022

Vorige week hadden we het al even over onze Super Summer Deals! Deze week de andere summer deal, namelijk de Fun Float in plaats van €40,- nu voor maar €30,-! Wat is het verschil tussen de Float Only en de Fun Float? Voor wie is de Fun Float bedoeld? Lees snel meer in deze blog ????

Het verschil tussen de Float Only en de Fun Float

We hebben als summer deals twee aanbiedingen lopen! De Float only voor maar 25 euro en de Fun Float voor maar 30 euro. Maar wat is nou het verschil tussen deze arrangementen? De Float Only is bedoeld voor baby’s tussen de 2 weken en 8 maanden oud. De Fun Float daarentegen is voor de ietwat oudere baby’s onder ons. Voor baby’s tussen de leeftijd van 8 maanden en 12 maanden. Daarnaast gaat het bij de Float Only, zoals de naam al zegt, alleen over het floaten en geen Shantala babymassage. Bij de Fun Float zit deze massage er wel bij in, maar daarover later meer in deze blog.

De Fun Float bij De Baby Spa

De oudere baby’s zijn vaak al wat beweeglijker en actiever dan de kleine baby’tjes. Ze maken de Floatsessie echt al een stuk beter mee. Daarom hebben we ook speciale zitbanden voor het Fun Float arrangement. Hierbij drijven ze niet in een nekband, maar zitten ze met de armpjes vrij in een zitband (zie foto). Zo kunnen ze een stuk vrijer en makkelijker bewegen en lekker spelen met de speeltjes die om hun heen dobberen in het badje. En om het nog leuker te maken kunnen de bubbels en gekleurde lampen nog aan in het badje! Bij de kleintjes wordt dit vaak net te veel voor de prikkels, maar de oudere baby’s vinden dit meestal alleen maar leuk! ????

De Fun Float bij De Baby Spa

Het Fun Float arrangement is te boeken tot 12 maandjes oud. Vanaf dat moment zijn ze vaak namelijk te groot, waardoor ze zich kunnen gaan afzetten aan de onderkant van de badjes. En uiteraard is het altijd veiligheid voorop! In principe zit de Shantala babymassage altijd bij de Fun Float in, maar dit is altijd in overleg. Als wij of jij zelf merkt dat de kleine er al een beetje klaar mee is of het geduld niet heeft om stil te liggen voor de Shantala babymassage, dan kiezen we er vaak voor om de kleine lekker wat langer te laten floaten en de massage over te slaan. Maar hier wordt dus geen geld, o.i.d. voor terug gegeven. We komen jullie tegemoet door de kleine wat langer te laten floaten ????

Dus wil jij samen met jouw kindje van tussen de 8 en 12 maanden komen floaten? Boek dan nu jouw Fun Float en profiteer nog van deze Super Summer Deal: Fun Float voor maar 30 euro! Tot snel ????