Mag mijn kind mee naar de Baby Spa?

by in Algemeen, Rotterdam 4 september 2023

Een bezoek aan de Baby Spa is een super leuk moment om niet te vergeten, een herinnering voor in de boeken! Wij snappen dat het voor grote broer/zus ook enorm leuk is om mee te gaan naar de sessie en zijn kleine broertje of zusje heerlijk te zien genieten. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij hier deze week een blog over geschreven. Welke regels heeft de Baby Spa hierin en waarom?

Helaas zijn kinderen onder de 10 jaar niet toegestaan in de Baby Spa. Uit ervaring is gebleken dat zij een afleidende factor voor de baby, voor jezelf en voor andere baby’s en gezinnen kunnen zijn. Ons doel is voornamelijk een rustig en relaxte omgeving te creëren waar baby’s tot rust kunnen komen en daar doen we uiteraard alles aan om dit te realiseren.

Maximaal 2 bezoekers

Wij hebben in de Baby Spa de regel dat per baby maximaal 2 bezoekers mee mogen. In de Privéruimte worden hier geen uitzonderingen voor gemaakt.

Middels deze blog willen wij nogmaals benadrukken dat wij ook dán geen uitzondering kunnen maken van de situatie. Dit natuurlijk ook om de gelijkheid van de andere gezinnen die op dat moment aanwezig zijn en wellicht wel een oppas geregeld hebben voor de grote broer/zus ????

Communicatie

Deze regel communiceren wij natuurlijk duidelijk naar onze bezoekers. 2 dagen voor het bezoek aan de Baby Spa wordt er een mail verstuurd ter herinnering en bevestiging, op de pagina waar u op terecht komt na het maken van uw afspraak en op verschillende pagina’s op de website wordt dit duidelijk vermeld, zoals bij onze meest gestelde vragen pagina.

Uiteraard zijn jullie samen met jullie baby van harte welkom bij ons in de Baby Spa! Boek de afspraak direct!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *