Mag mijn kind mee naar de baby spa?

by in Algemeen, Rotterdam, Tilburg 21 februari 2022

Natuurlijk is een bezoekje aan De Baby Spa een moment om niet te vergeten, een herinnering voor in de boeken! Mede daarom snappen wij dat het voor grote broer/zus ook enorm leuk is om mee te gaan naar de sessie en zijn kleine broer of zus heerlijk te zien genieten. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij hier deze week een blog over geschreven. Welke regels hanteert De Baby Spa hierin en waarom?

Ondanks alle begrip die we hebben, is het bij ons toch de regel dat kinderen onder de 10 jaar helaas niet toegelaten worden in De Spa. Uit ervaring is gebleken dat zij een afleidende factor voor de baby, voor uzelf en voor andere mede floaters en gezinnen kunnen zijn. Ons doel is voornamelijk een rustig en relaxte omgeving te creëren waar baby’s optimaal tot rust kunnen komen en daar doen we uiteraard alles aan om dit te realiseren.

Maximaal 2 bezoekers

Los van de veiligheid die we hanteren in de Spa, proberen wij het aantal bezoekers die tegelijk aanwezig zijn zo veel mogelijk te beperken en hierom hanteren wij de regel om per baby maximaal 2 bezoekers mee te mogen nemen. In de Privéruimte worden hier geen uitzonderingen voor gemaakt.

Middels deze blog willen wij nogmaals benadrukken dat wij ook dán geen uitzondering kunnen maken van de situatie. Dit natuurlijk ook om de gelijkheid van de andere gezinnen die op dat moment aanwezig zijn en wellicht wel een oppas geregeld hebben voor de grote broer/zus 😊

Communicatie

Deze regel communiceren wij natuurlijk duidelijk naar onze bezoekers. 2 dagen voor het bezoek aan De Baby Spa wordt er een mail verstuurd ter herinnering en bevestiging, op de pagina waar u op terecht komt na het maken van uw afspraak en op verschillende pagina’s op de website wordt dit duidelijk vermeld, zoals bij onze meest gestelde vragen pagina.

Uiteraard zijn jullie samen met jullie baby van harte welkom bij ons in De Baby Spa! Boek de afspraak direct!