Jouw baby float wordt vergoed!

by in Algemeen 18 september 2023

Wist je al dat je baby floatsessie vergoed kan worden?  Met de aanvullende zorgverzekering ‘jij & jonge kinderen’ bij Nationale Nederlanden krijg je tot wel €150,- vergoed per jaar. In deze blog lees je alles over het vergoeden van je floatsessie!

Hydrotherapie floatsessies

Het baby floaten wordt vergoed, omdat het onder hydrotherapie valt. Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie waarbij je beweegt in warm water. Met een baby floatsessie is dat precies wat er gebeurd! Je baby zal namelijk heerlijk trappelen in een badje met warm water van ongeveer 36 graden. Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij je kan baby floaten. Denk aan een float only, float en shantala of een vriendjesdate!

Hoe moet je het vergoeden?

Heb jij de aanvullende zorgverzekering ‘jij & jonge kinderen’ bij Nationale Nederlanden? Dan kan je gemakkelijk en snel je baby float vergoeden. Als eerst boek je het gewenste arrangement bij De baby spa. Wanneer je hebt betaald ontvang je van ons een bevestiging met een factuur. Deze factuur kan je via de app van Nationale Nederlanden indienen. Zo profiteer je van een gratis floatsessie!

Voordelen baby floaten

Hydrotherapie wordt regelmatig ingezet bij ouders. Maar ook voor baby’s het enorm veel voordelen. Het baby floaten kan o.a. voordelen bieden voor verschillende fysieke ongemakken. Zo zorgt het floaten voor een vermindering van krampjes. Het trappelen in het warme water verbeterd ook de balans en coördinatie van je kleine. Als laatst zorgt het baby floaten er ook voor dat je baby beter kan slapen. Ideaal toch? Boek snel je baby floatsessie en laat het vergoeden!

Heb je geen aanvullen zorgverzekering bij Nationale Nederlanden? Niet getreurd! Met onze huidige baby float only aanbieding kan je tegen een hele scherpe prijs lekker komen floaten met jullie kleine. Zien we jullie snel bij De Baby Spa?