Wat moet je meenemen naar De Baby Spa?

by in Algemeen, Rotterdam 14 februari 2022

Super leuk als jullie samen met jullie kleintje een afspraak hebben staan bij De Baby Spa! Misschien dat jullie al eerder geweest zijn of misschien is het wel de eerste keer ???? Met enige regelmaat krijgen wij een berichtje met de vraag wat er nou precies meegenomen moet worden naar de afspraak.

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag kort maar krachtig; helemaal niets! De volgende items hebben wij namelijk allemaal voor u liggen in De Spa:

De Floatband

Niet geheel onbelangrijk tijdens uw bezoek aan De Baby Spa ???? Wij hebben speciale Floatbanden op maat gemaakt. Voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud gebruiken wij nekbanden en voor baby’s van 8 maanden tot 12 maanden oud gebruiken wij zitbanden.

Floatbanden De Baby Spa

De Zwemluier

Tijdens het floaten heeft de kleine een zwemluiertje aan. Deze doen wij samen met jullie om bij de baby voordat hij het badje in gaat. Zelf hoef je dus niets mee te nemen hiervoor. Mocht je het leuk vinden om zelf een zwembroekje of badpakje mee te nemen en aan te doen bij de kleine, mag dit uiteraard ook.

Badcape en hydrofiele doeken

Als de kleine klaar is met floaten tillen wij hem eruit en wordt hij in een heerlijke baby badcape gewikkeld. Deze badcape en hydrofiele doeken waarmee je de kleine kan afdrogen, hebben wij ook voor je liggen. Deze items worden altijd na elke sessie gewassen, zodat de spullen altijd weer schoon en droog zijn voor de volgende baby ???? Wij wassen al onze spullen met parfumvrije wasmiddel, zodat het ook geschikt is voor de baby’tjes met een gevoeligere huid.

Massage olie

De kleine is afgedroogd, dus dan kan de massage beginnen! Onder begeleiding van onze ervaren collega’s zal je de Shantala babymassage uit mogen gaan voeren bij jouw baby. Uiteraard hebben we voor deze massage wel lekkere olietjes nodig, dus óók deze hebben wij voor je klaar staan. 3 verschillende soorten, zodat er voor iedere baby wat wils is.

Het enige wat je dus eigenlijk mee moet nemen naar De Spa zijn je eigen spullen, zoals een schone luier, kleertje en eventueel een speen voor de kleine. Een opgeladen telefoon en/of camera is ook wel handig, aangezien je natuurlijk super leuke en schattige foto’s van jouw kindje wilt maken ????

Zien wij jullie snel bij De Baby Spa? Boek direct en tot snel!