De voordelen van een bezoek aan De Baby Spa

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 28 februari 2022

Een baby spa. Ongetwijfeld heb je er al wel eens over gehoord, gezien of gelezen. Maar wat is het nu eigenlijk? Het klinkt misschien als pure ‘luxe’, maar een bezoek aan De Baby Spa brengt ook zeker veel voordelen met zich mee! Benieuwd? Lees dan snel verder ????

Vanaf welke leeftijd mag mijn baby naar De Baby Spa?

Bij De Baby Spa zijn de baby’s al welkom vanaf 2 weekjes oud! Vanaf dit moment kunnen ze heerlijk floaten in een speciaal ontworpen Floatband die om hun nekjes gaat. Hierin zijn ze gewichtloos en kunnen ze genieten van hun Floatsessie in het verwarmde badje. In deze nekband kunnen ze tot 8 maanden Floaten. Is jouw kleine tussen de 8 en 12 maanden oud? Dan hebben wij speciale zitbanden waarin ze kunnen Floaten. Hierbij zijn de armpjes vrij en kunnen ze wat meer bewegen en spelen in het water met alle badspeeltjes ???? Zo hebben we voor iedere baby wat wils en uiteraard altijd 100% veilig!

Floatband 2 weken – 8 maanden
Floatband 8 maanden – 12 maanden

Wat zijn de voordelen van een bezoek aan De Baby Spa?

Naast dat het bezoek erg ontspannend en relaxed is  voor jouw baby (en daardoor ook voor jullie zelf), heeft het nog veel meer voordelen! Hier een aantal op een rijtje:

  • Het Floaten verbetert de balans en coördinatie van jouw baby. Op de langere termijn kan dit helpen bij het kruipen, lopen en het zwemmen.
  • De Float sessie is een lichte workout die helpt bij het versterken van de longen de spieren en het hart van je kleintje.
  • Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme (altijd fijn natuurlijk ????)
  • De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.
  • Het gevoel van het water ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen.
  • De Shantala massage versterkt de band tussen ouder en kind. Deze massage krijg je zelf aangeleerd tijdens de sessie, dus altijd handig om thuis eventueel nog een paar keer toe te passen! Daar zal jouw kleine ook ongetwijfeld erg blij mee zijn ????

Genoeg voordelen dus om eens gezellig langs te komen met jouw kleine bij De Baby Spa! Ook uit onze velen, positieve reviews op Google en Facebook blijkt dat het voor de kleintjes erg veel baat kan hebben en ze heerlijk zullen slapen na hun sessie! Zien we jullie snel?